taboola

Fuar Arena’da Yarışma Heyecanı Tarfin ile Yaşanacak

Fuar Arena’da  Yarışma Heyecanı Tarfin ile Yaşanacak 07.10.2021

Türkiye’nin en büyük tarım fuarı Tüyap Bursa Tarım 2021, heyecan verici yarışmalara, profesyonel bağlantılar kurabileceğiniz ve iletişim ağınızı genişletebileceğiniz ortamlara ev sahipliği yapıyor. 5-9 Ekim 2021 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek fuarın, heyecan verici traktör yarışları Fuar Arena’nın çözüm ortağı olarak  Türkiye’de tarımın yeni nesil destekçisi Tarfin olarak yerimizi aldık.

Fuar Arena’da Traktörler Heyecan Yaşatacak 

2016 yılından bu yana yapılan ve her yıl beğeniyle takip edilen yarışlar için geri sayım şimdiden başladı. Ülkemiz çiftçilerinin yarışlarına sahne olacak Fuar Arena’da her gün farklı traktör markalarının, birbirinden donanımlı yeni modelleri deneyimlenecek. Çiftçilerimizin en iyi traktör markalarının yeni modellerini kullanma şansı edineceği yarışlarda, sürüş teknikleri ve çiftçilerimizin kontrol yetenekleri ölçülecek. 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Rekabet Dolu Yarışlar, Sürpriz Hediyeler Kazandıracak

Türkiye’nin dört bir yanından gelecek yüz binlerce ziyaretçi, traktör yarışlarıyla heyecana ortak olacak. Yetenekli çiftçilerimiz, tarlalarda edindikleri tecrübeleri hünerleriyle birleştirecek, ortaya hem seyirciler hem de katılımcılar için nabzı yükseltecek rekabet dolu mücadeleler çıkacak. Üstelik, günün şampiyonları, her günün sonunda birbirinden güzel hediyeler kazanacak. Fuar Arena’nın çözüm ortağı Tarfin, çiftçilerimizin heyecanına sürprizleriyle ortak olacak. 

Tarfin Çiftçilerimizin Yanında 

Tarfin, çiftçilerimizle yapılacak fotoğraf çekimleri ve özel röportajla arenanın nabzını tutacak. Fuar Arena’de yeteneklerini ispat edecek çiftçilerimizin heyecanına ortak olmak için Tarfin’in sosyal medya hesaplarını takip edebilir, kıyasıya rekabeti an be an izleyebilirsiniz. Ayrıca, her gün deneyimlenecek en iyi markaların yeni traktörler modellerini de yarışlar aracılığı ile yakından tanıyabilirsiniz. Tarım ve hayvancılık faaliyetleriniz sırasında doğan ihtiyaçlarınız için her an yanınızda olan Tarfin, heyecan dolu traktör yarışlarında da sizinle… 

Siz de adrenalin dolu anlar yaşatacak zorlu parkurlarla hünerlerinizi sergilemek ister misiniz? Tarfin sponsorluğunda gerçekleştirilecek Fuar Arena traktör yarışlarında yeteneklerinizi göstermek ve özel armağanlar kazanmak için tek yapmanız gereken başvuru formunu doldurmak. Başvuru formu için FuarArena.com web sitesini ziyaret edebilir, detaylı bilgi alabilir ve profesyonel bir ortamda eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. 

share

Benzer Haberler

Tarfin Pro ile Çiftçiler Rekabetçi Fiyatlarla Buluşacak
01.12.2022
Tarfin Pro ile Çiftçiler Rekabetçi Fiyatlarla Buluşacak

Tarfin, bugüne kadar satış noktaları ile çiftçi arasındaki ürün tedarik sürecine katkı sunan sistemini Tarfin Pro ile daha da genişletti. Tarımsal ürünlerin fabrikadan çıkıp satış noktalarına da uygun fiyatlarla ulaşımını sağlayan Tarfin Pro, satış noktalarına desteğini bir yılda yüzde 700 artırdı.

Devamını oku
Kaju Nasıl Yetişir? Kaju Yetiştiriciliği
05.10.2023
Kaju Nasıl Yetişir? Kaju Yetiştiriciliği

Kaju yetiştiriciliği son yıllarda popülerleşen yemiş ile gündemde. Kaju nasıl yetiştirilir sizlerle paylaşıyoruz.

Devamını oku
Taban Gübresi Nedir? Nasıl Kullanılır?
18.09.2021
Taban Gübresi Nedir? Nasıl Kullanılır?

Taban gübresi terimini sıklıkla duyabilirsin. Peki taban gübresi nedir, nasıl yapılır? Sorularınızın yanıtı için tıklayın!

Devamını oku