taboola

Tarfin Pro ile Çiftçiler Rekabetçi Fiyatlarla Buluşacak

Tarfin Pro ile Çiftçiler Rekabetçi Fiyatlarla Buluşacak 01.12.2022

Tarfin, tarım sektörüne yönelik çözümlerini Tarfin Pro ile daha da genişletti. Bugüne kadar çiftçilerin satış noktaları ile arasında bir köprü hizmeti veren şirket, Tarfin Pro sayesinde satış noktalarının tarım girdilerine uygun fiyatlarla ulaşımında da aktif rol oynayacak. 

 

Tarım bayilerinin tohum, gübre ve yem gibi girdilere rekabetçi fiyatlar ve vade seçenekleri ile ulaşmasını sağlayan Tarfin Pro, tarım tedarik zincirinin verimliliğine katkı sağlıyor. Tarfin Pro’nn avantajlı tedarik modeli ile satış noktaları, sermayelerini harcamadan yeni ürünlere uygun fiyatlarla ulaşıyor, yatırımlarını işlerini büyütmek için kullanıyor. Tarfin Pro ile satış noktaları nakit kullanmadan ve banka kredisine ihtiyaç duymadan hemen sipariş verme ve ürün çeşitliliğini artırarak daha fazla çiftçiye ulaşma imkanlarına sahip oluyor. Satış noktaları, Tarfin’den aldıkları ürünlerin satışını yine Tarfin platformunu kullanarak peşin, vadeli ya da kredi kartlarıyla gerçekleştirebiliyor, böylece tüm çiftçilere ihtiyaçlarına özel ödeme yöntemi sunarak, rakiplerine karşı avantaj sağlıyor. 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

 

Tüm markalara tek bir yerden erişim imkânı

 

Tarfin Pro Ülke Müdürü Can Yiğit Canbaz, “Türk çiftçisini güçlendirme misyonumuzla hizmetlerimize katma değer sağlamaya devam ediyoruz. Çiftçimiz tüm tarım girdisi ihtiyaçlarını peşin ya da vadeli olarak Tarfin Mobil üzerinden satın alıyor, teslim almak için de seçtiği Tarfin satış noktasına geliyor. Şimdi bu hizmetlerimizi daha ileri bir seviyeye taşıyoruz. Tarfin Pro ile yetkili satış̦ noktalarımızın daha fazla ürüne ulaşmasını sağlıyoruz. Hem yerli hem de yabancı üreticilerle yaptığımız güçlü tedarik anlaşmaları sayesinde satış noktalarımıza uygun fiyatlı ürün tedariği sağlıyor ve onları daha avantajlı konuma ulaştırıyoruz. 2021 yılı başında başladığımız Tarfin Pro ile verdiğimiz destekleri bir yılda yüzde 700 artırdık. Girdi maliyetlerinin düşürülmesinde önemli bir rol oynayan Tarfin Pro, şu anda 300 satış noktasında kullanılıyor” dedi. 

 

Tarım girdisi ticaretinde sürdürülebilirliğin öncüsü

 

Can Yiğit Canbaz, Tarfin Pro’nun sağladığı avantajları ise şöyle sıraladı: “Tarfin Pro, her şeyden önce tarım girdisi ticaretinin sürdürülebilir olmasında stratejik bir rol oynuyor ve avantajlı şekilde tüm sektör paydaşlarının arz talep dengesini oluşturuyor. Güçlü teknolojik altyapımız sayesinde, Tarfin Pro, tarım tedarik zincirinin kurumsal bacağı olarak konumlanıyor. Tarfin Pro satış noktalarına tüm markalardaki ürünlere tek bir yerden erişim, tüm ürünlere vade imkânı, , rekabetçi fiyatlara ulaşma fırsatı ve daha kârlı satış gibi pek çok avantaj sunuyor.”

 

Ürün yelpazesini genişletip alım koşullarını iyileştiriyor

 

Tarfin Pro satış noktalarının ürün yelpazesini genişletmesine katkı sağlarken, alım koşullarını da iyileştirme imkânı sunuyor.  Bunun yanı sıra sermaye artışı ve lojistik hizmet ile alternatif tedarikçi ve avantajlı fiyatlar sağlıyor. Böylelikle satış noktaları çiftçilere ihtiyaçları olan tarım girdileri için daha geniş ürün yelpazesi sunarken müşteri portföyünü artırıyor. 

 

Tarfin Hakkında:

 

Tarfin Tarım A.Ş. tarımda finansmana erişim sorununa çözüm getirmek, gübre, tohum, yem gibi girdi ihtiyaçlarını çiftçilerin talep ettiği vadelerle karşılamak amacıyla 2017’de hayata geçirildi. Şirket, geliştirdiği makine öğrenmesine dayalı tarımsal risk skorlama modelini kullanarak, Türk çiftçilerinin gübre, tohum ve yem gibi tüm tarım ihtiyaçlarını uygun fiyat, vadeli ya da peşin ve hasatta ödeme olanağı ile karşılamalarını sağlıyor.

 

80 ilde 1211 yetkili satış noktası bulunan şirketin hizmetlerinden 2022’de 18.000 çiftçi, kuruluşundan bugüne kadar ise toplam 47.982 çiftçi yararlandı.  Çiftçiler, bulundukları bölgelerdeki en güncel gübre, yem ve diğer tarım girdilerindeki fiyatları karşılaştırmalı olarak sunulduğu Tarfin mobil uygulama ve yetkili satış noktası aracılığıyla işlemlerini 4 dakika içinde tamamlayarak ürünlerini teslim alabiliyor. Tarım üreticileri, Tarfin ile girdilerini uygun fiyat seçenekleriyle sağlamalarının yanı sıra kefil, ipotek, dosya masrafı, kart ücreti, üyelik aidatı gibi ek masraflar altına girmekten de kurtuluyor.

 

Kuruluşundan bugüne her yıl yüzde 300 büyüme kaydeden şirket, dijital money&fintech ödüllerinden; en hızlı büyüme kategorisinde birincilik, en iyi ürün/hizmet kategorisinde ikincilik ödülü, startup100 listesinde en hızlı büyüyen 19. Şirket, LinkedIn En İyi Startup’lar 2022: Türkiye’nin yükselişte olan 10 şirketin arasında dokuzunculuk ödüllerini almıştır.

share

Benzer Haberler

Balkabağı Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
30.08.2021
Balkabağı Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Balkabağı yetiştiriciliği ülkemizde de sıklıkla yapılıyor. Balkabağı yetiştiriciliğinin püf noktaları, bal kabaklarının morfolojik özellikleri hakkında bilgiler için tıklayınız.

Devamını oku
Dereotu Yetiştiriciliği
28.03.2024
Dereotu Yetiştiriciliği

Dereotu yetiştiriciliği tarlalarda yapıldığı gibi kentlerde balkonlarda da gerçekleştirilebiliyor. Dereotu yetiştiriciliği nasıl yapılır hemen öğrenmek için tıklayınız.

Devamını oku
Turunçgillerde Akdeniz Meyve Sineği
01.06.2021
Turunçgillerde Akdeniz Meyve Sineği

Turunçgillerde Akdeniz meyve sineği mücadelesi sürüyor. Akdeniz meyve sineği nedir, nasıl mücadele edilir gibi sorularınızın yanıtı Tarfin Blog'ta.

Devamını oku