taboola

Tarfin, Kahramanmaraş'ta Çiftçilerimizle Buluştu

Tarfin, Kahramanmaraş'ta Çiftçilerimizle Buluştu 26.11.2021

Türkiye’nin dört bir yanındaki 750’yi aşkın yetkili satış noktasıyla çiftçilerimizin destekçisi olan Tarfin, 7 Kasım'da Kahramanmaraş’ın Elmalar Mahallesi'nde çiftçilerimizle buluştu. Kahramanmaraş'taki Tarfin yetkili satış noktası Altın Tarım'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemek organizasyonu için tarım ve hayvancılık sezonunun başlangıcı bir araya gelmeye vesile oldu. Ayrıca, Tarfin yenilikleri de bölgedeki çiftçilerimizle paylaşıldı. 

Yeni Tarım Sezonu Hayırlı Olsun! 

Organizasyon vasıtasıyla, çiftçilerimiz ve Tarfin yeni tarım-hayvancılık sezonunun başlangıcını kutladı. Çiftçilerimizin Tarfin hakkında bilgi edindiği, sorularının yanıt bulduğu etkinlik, onlarca tarım emekçisinin katılımıyla verimli geçti. Bölgedeki çiftçilerimizin ihtiyaçlarına, beklenti ve sorunlarına kulak verilen yemek, yeni sezonun bereketli olması için iyi dileklerle sonlandırıldı. 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.
Yeni Tarım Sezonu Hayırlı Olsun! 

Tarfin Akdeniz Bölge Müdürümüz Çiftçilerle Buluştu 

Organizasyon kapsamında çiftçilerimize kulak veren isim, Tarfin Akdeniz Bölge Müdürümüz İlker Köksoy oldu. Çiftçilerimize, bugüne dek binlerce meslektaşlarının tercihi olan Tarfin'i anlatan Köksoy, avantajlı tarımsal alışverişin nasıl mümkün olduğunu, adım adım açıkladı. Çiftçilerimizin, tarım ve hayvancılık girdisindeki ihtiyaç sıkıntıları dinlendi. İlker Köksoy, Tarfin’in bu soruna çözüm üreten, peşin, hasatta veya 12 aya varan vade seçenekleriyle ödeme imkanlarını, tüm detaylarıyla çiftçilerimize anlattı. Ayrıca, Tarfin Mobil ile neler yapabileceği hakkında detaylı bilgi, katılımcılarla paylaşıldı. Etkinlik sonunda o günün anısına çiftçilerimize Tarfin ürünü olan bere, kalem gibi hediyeler verildi.

Tarımsal Girdideki İhtiyaçlara Tarfin Çözümü 

Tarım ve hayvancılık alışverişi için çiftçilerimizin ihtiyaçlarına alternatif geliştiren Tarfin, makine öğrenmesine dayalı risk modeli aracılığı ile çiftçilerimize teknoloji tabanlı çözüm ortaklığı getiriyor. Mobil uygulamamız üzerinde çiftçiler, bulundukları bölgelerdeki uygun tarım girdisi fiyatlarını karşılaştırmalı görüyor. Yine mobil uygulama üzerinden başvurusunu tamamlayan çiftçi, seçtiği satış noktasını ziyaret ederek, ürünlerini temin edebiliyor. Peşin veya hasat vadeli ödeme seçenekleri çerçevesinde sipariş sonuçlanıyor. Tam da gerekli olduğu zamanda ihtiyaçlarına kavuşan çiftçilerimiz emeklerine bereket katarken, Tarfin de binlerce mutlu çiftçimizin arasına bir yenisini ekliyor. 

Tarımsal Girdideki İhtiyaçlara Tarfin Çözümü 

Siz de Tarfin yenilikleri hakkında detaylı bilgi almak için hemen size en yakın Tarfin yetkili satış noktasına başvurabilirsiniz. 


 

share

Benzer Haberler

Tarımda İnovasyona Neden İhtiyaç Var?
11.11.2021
Tarımda İnovasyona Neden İhtiyaç Var?

Tarımda inovasyon ihtiyacı her geçen gün daha çok görünür oluyor. Peki tarımda inovasyon için neler yapılıyor? Tıklayın.

Devamını oku
Sıkça Sorulan Sorular: Gelir Korumalı Pakete Nasıl Başvurabilirim?
11.10.2023
Sıkça Sorulan Sorular: Gelir Korumalı Pakete Nasıl Başvurabilirim?

Gelir korumalı pakete nasıl başvurabilirim diye soranlar için adım adım bilgiler yazımızda. Siz de gelir korumalı paket başvurusunu hemen yapın!

Devamını oku
Tarfin VMDK
10.11.2021
Tarfin Yeni VDMK İhraçları ve Uluslararası Kredilerle Çiftçiyi Güçlendirmeye Devam Ediyor

Tarfin, yeni VDMK ihraçları ve uluslararası kredilerle güçlenirken, çiftçilerimizin de gücüne güç katmaya devam ediyor. Detaylı bilgi almak için tıklayın.

Devamını oku