taboola

Tarfin’in Avantajları Saymakla Bitmiyor

Tarfin’in Avantajları Saymakla Bitmiyor 23.10.2023

Gizli masraf, ek ödeme sorunu, alışveriş sonrası değişen fiyatlar olmadan girdi alışverişi vadeden Tarfin, tarım sektöründeki yenilikçi çözümleri hedefleyen bir finansal teknoloji şirketidir. Geleneksel tarım tedarik kanallarını dijitalleştirme ve teknolojiyle birleştirme misyonuyla Türkiye'de faaliyet gösteren Tarfin, mobil uygulaması ve yetkili satış noktaları aracılığıyla çiftçilerin tarım girdilerine erişimlerini sağlamaktadır. Üstelik yeni nesil tarımsal alışveriş, geleneksel girdi alışverişinden çok daha hızlı, kolay ve uygun fiyatlıdır.

Tarfin, çiftçilerimizin geleceğe daha umutla bakması için girdi ihtiyaçlarını ertelemeden alma, peşin veya hasat vadeli koşullarda ödeme avantajları sunar. Üstelik Tarfin avantajları arasında yeni nesil ödeme modelleri, alışveriş sistemleri ve yapay zeka destekli analiz çalışmaları da yer alır. Siz de Tarfin avantajlarını daha yakından öğrenmek için yazımızdan faydalanabilir, daha detaylı bilgi için Tarfin müşteri destek ekibine veya yetkili satış noktalarına başvurabilirsiniz. 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Tarfin Avantajları Nelerdir? 

Avantajlarla dolu Tarfin dünyasının çiftçilerimize en önemli katkısı güven dolu bir gelecektir. Ekonomik belirsizliklere karşı güvenli bir yol arkadaş olan Tarfin sayesinde bugün binlerce çiftçimiz geleceğe umutla bakmakta… İşte aynı zamanda Tarfin Tarım’ın başarı sırrı olan o Tarfin avantajları, 

  • Tarfin'de, başvuru süreci oldukça kolaydır. Kefil, zorunlu sigorta veya ipotek gibi gereksinimler olmadan, ekstra maliyetlere girmeden Tarfin çiftçisi olabilirsiniz.
  • Tarfin'den hasat vadeli alışveriş yaparken, ödeyeceğiniz tutarı kuruşu kuruşuna önceden bilirsiniz. Alışveriş sırasında tüm ödeme planına hakim olur ve size en uygun plan ile alışveriş yapmanın huzurunu yaşayabilirsiniz. Tarfin avantajları arasında sağladığı güven ilk sıralarda yer alır.
  • Türkiye’nin dört bir yanındaki yetkili satış noktaları sayesinde sorularınız için uzman muhataplarınız sizinle! Hem gerektiğinde danışabildiğiniz hem de hasat vadeli alışveriş yapabildiğiniz yetkili satış noktaları sayesinde Tarfin ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdadır. 
  • Tarfin’de gizli masraf yok! Sonradan çıkan ek ödemeler, alışveriş sonrası değişen fiyatlar Tarfin sisteminde bulunmaz.. Çiftçilerimizin Tarfin’den yaptığı alışverişi ödeme zamanı geldiğinde önceden belirlenen tutar üzerinden ödemesini yapar. Onay verdiği tutar faturasına yansır. Kuruşu kuruşuna tüm ödeme planı onayladığınız tutar ile aynıdır. Böylelikle hasadın bereketini riske atmadan Tarfin güvencesi altında girdi alışverişi yapabilirsiniz. 
  • Nakit olmadığı için girdi ihtiyaçlarını ertelemeye son! Tarfin avantajları ile ihtiyacı erteleme dönemini sona erdirir. Her ihtiyacınızı tam zamanında gidermeniz için Tarfin sabit vade farklı sunar. Şimdi alabilir, hasatta ödemesini yapabilirsiniz.  
  • 20-20-0, Çinkolu 20-20-0, DAP gübre, mazot ve tohum ihtiyaçlarınızı, dilerseniz Gelir Korumalı Paket ile buğday karşılığı alabilirsiniz. Yüksek faizler ve gizli masraflar ile değil net fiyatlarla çalışabilirsiniz. Çiftçilerimiz için adeta ekonomik belirsizliklere karşı koruma kalkanı olan Gelir Korumalı Paket, çiftçilerin tarım girdilerini mahsul değerine endeksli olarak satın almalarını mümkün kılar. Tarım girdilerini alırken, Türkiye Ürün İhtisas Borsası'nın temel alındığı bu sistem, alışveriş ödeme tutarının her türlü ekonomik değişime karşı belirli bir sınırı aşmamasını sağlayan tavan fiyat uygulamasını içerir. Bu sayede çiftçi kendini güvende hisseder, üstelik mahsulün piyasa değeri artarsa daha çok kazanacağından emin olur. 
  • Çiftçilerimiz yetkili Tarfin satış noktalarını ziyaret edebilir, Tarfin ailesinin bir üyesi olmak üzere başvurularını yapabilir. Ayrıca satış noktasına gitmeden Tarfin Mobil üzerinden satış noktalarını, girdi ürünlerini ve fiyatlarını karşılaştırabilir. Tarfin Mobil, yapay zeka tabanlı sistemler kullanarak çiftçilerin ihtiyaçları olan tarım girdilerini uygun ödeme seçenekleriyle kolayca satın almalarına yardımcı olur. Makine öğrenmesi tabanlı tarımsal risk değerlendirme modelini kullanarak size özel limit belirler. Üstelik fiyat teklifi almak için cep telefonunuzdan Tarfin Mobil uygulamasına giriş yapmanız yeterlidir. Sadece birkaç dakika içinde öğreneceğiniz ön onaylı limit sayesinde alışverişlerinizde peşin veya hasatta ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca başvurunuza istinaden bildirilen limit, tam 7 gün boyunca geçerliliğini korur. Hem Tarfin Mobil uygulamasında hem de Tarfin yetkili satış noktalarında geçerli olan limiti bu süre zarfında dilediğiniz an kullanabilirsiniz. Tarfin avantajları arasında önemli bir yer edinen ön onaylı limit sistemi, çiftçilerimizin acele etmeden, düşünerek girdi alışverişlerini gerçekleştirmesine imkan tanır. 

Tarfin Büyüyor, Tarfin Avantajları Artıyor!

Tarfin, kurulduğu 2017 yılından bu yana,1.300’ün üzerinde yetkili satış noktası ile toplam 77 ilde 50.000’den fazla çiftçiye 10.000.000’dan fazla dekar alan ve 2.900.000 büyükbaş ve küçükbaş için destek sağlamıştır. Dijital tarım ekosistemindeki gelişmelerle beraber büyüyen ve ülkemize değer katan Tarfin, bugün ülkemizin hemen her ilinde, binin üzerindeki yetkili satış noktasıyla tüm çiftçilerimize desteğe hazırdır. 

Evrensel ölçekte 2020 yılında 9 milyon dolardan 2022 yılında 410 milyon dolara yükselen tarım ekosisteminin, 2025 yılında 22,5 milyar dolarlık hacme ulaşması beklenmektedir. Tarfin, dijitalleşen tarım dünyasında, Türkiye’nin öncü modelini sunmaktan gurur duyar. Değişen dünya, büyümenin habercisidir… Bu da ülkemize gelecek yenilikleri ve daha fazla Tarfin avantajlarını müjdeler. 

Tarfin Tarım, yapay zeka temelli sistemleri kullanarak tarım girdilerine hızlı ve uygun fiyatla erişimi mümkün kılarak global pazardaki büyümeye ve ülkemizde dijital tarım projelerine öncü olarak katkı sağlamaktadır. Sizleri de Tarfin avantajlarını deneyimlemek üzere Mobil uygulamamıza ve yetkili satış noktalarımıza bekliyoruz. Siz de Tarfin’in ve Türkiye’de tarımın dijital başarı hikayesinin bir parçası olabilirsiniz. 

share

Benzer Haberler

Marmara Bölgesi’nde Yetişen Tarım Ürünleri Nelerdir?
01.12.2022
Marmara Bölgesi’nde Yetişen Tarım Ürünleri Nelerdir?

Marmara Bölgesi’nde tarımsal ürün çeşitliliği ve verim yüksek bulunuyor. Marmara Bölgesi tarım teknolojileri açısından da avantajlı. Hemen öğrenin!

Devamını oku
Pestisit Nedir? Pestisit İlacı Ne İşe Yarar?
04.03.2021
Pestisit Nedir? Pestisit İlacı Ne İşe Yarar?

Pestisit nedir ve pestisit ilacı ne işe yarar sorularının yanıtı Tarfin Blog'ta. Pestisit kullanımı konusunda önerilerimiz de sizinle.

Devamını oku
Broiler Tavuk Nedir? Özellikleri Nelerdir?
28.04.2022
Broiler Tavuk Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Etlik tavuk olarak da tanınan broiler tavuk ırkı, hızlı gelişimi nedeniyle besicilerin tercihi oluyor. Broiler tavuk nedir öğrenmek için hemen tıklayın.

Devamını oku