taboola

Mehmet Memecan Endeavor Global'de

Mehmet Memecan Endeavor Global'de 29.06.2021

Endeavor Global, 2021 için Outliers listesini geçtiğimiz günlerde açıkladı. Tarfin markasının kurucusu Mehmet Memecan, Endeavor Global’de 2021 Outliers listesinde yer alarak başarısını tescilliyor.  

Endeavor Global’de Tarfin İmzası 

Dünyanın dört bir yanından girişimcileri; büyüme, yatırım alma ve exit rakamları üzerinden değerlendiren, en iyileri buluşturan Endeavor, Outliers programında bu yıl Tarfin’e de yer veriyor. Farklı ülkelerden, en ön plana çıkan girişimlerin CEO’larını, özel etkinlik ve buluşmalarla bir araya getiren girişimci ağı, seçkin mentorlerin buluşmasına sahne oluyor, iş dünyasının nabzını tutuyor. Tarım alanındaki yenilikçi girişimi ile global ölçekte ilgi uyandıran iş insanı Mehmet Memecan, dünyanın en önemli girişimcilik platformu Endeavor Global’de yer alarak başarısını uluslararası alanda duyurdu.

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Tarfin, Yeni Nesil Girişimcilere Örnek Gösteriliyor

Farklı ülkelerden katılımcılarla, girişimciliğin geleceğinin masaya yatırılacağı etkinliklerde, toplam 171 örnek girişimcilere rol model gösteriliyor. Listede, Türkiye’den tarım alanında yalnızca Tarfin bulunuyor. Girişimler arasındaki en genç şirketlerden olan Tarfin, kısa sürede elde ettiği başarı ivmesi ile girişimcilik dünyasına örnek oluyor. Tarfin, dünyanın en başarılı girişimleri arasında yer alarak başarısı ile ülkemize değer katmaya devam ediyor. 

Tarfin’in Başarı Hikayesi Yazılmaya Devam Ediyor 

2017 yılından bu yana faaliyet gösteren Tarfin, Mehmet Memecan tarafından kuruldu. Tarfin, geliştirdiği tarımsal risk skorlama modeli ile çiftçilerimizin gübre, tohum ve yem gibi tüm tarım girdilerine uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlıyor. Peşin, vadeli veya hasatta ödeme fırsatları ile çeşitlenen ödemeler, çiftçilerimize avantaj oluşturuyor. Mobil uygulama altyapısıyla tamamlanan süreçler, Türkiye’nin dört bir yanındaki 500’ü aşkın satış noktası ile destekleniyor. 

Yenilikçi bakışı ve ilklere imza atan sistemiyle bugüne de birçok kurum tarafından ödüle layık görülen Tarfin, adil fiyat, hızlı satın alma süreci ile tarım girdilerine kolayca ulaşma imkanlarıyla binlerce çiftçimizin de tercihi oluyor. Tarfin bugün, Tarfin Direkt adını verdiği tedarik sistemiyle satış noktalarının ürün tedariğinde de rol üstleniyor. Binlerce çiftçimizin güvenle alışveriş yaptığı sistem, şimdi ürün tedarik zincirinde edindiği aktif rolle sektörü inovasyonla buluşturuyor. Tarfin Tarım ile Endeavor Global 2021 Outliers listesinde yer almaya hak kazanan Mehmet Memecan, dünyaya örnek teşkil eden başarı hikayesinin henüz başında olduklarının altını çiziyor. 

Endeavor: Dünya Girişimcilik Piyasasının Kalbi Burada Atıyor

Endeavor, yerel ve uluslararası fikir önderlerini, girişimcileri; mentör, danışman ve yatırım ağı üzerinden buluşturan bir yapı olarak tanınıyor. Maddi ve manevi desteklerle girişimciliğin yarınlarına hizmet eden Endeavor, 1997 yılından bu yana dünyanın dört bir yanındaki geniş ağıyla, dünya girişimcilik piyasasının kalbinin attığı yer oluyor. Her yıl açıklanan Outliers listeleri ile başarıların tescillendiği yapı, birçok farklı endüstride başarı gösteren isimlerin hikayelerini göz önüne seriyor. Tarımdan ticarete, eğitimden yiyecek ve içecek sektörüne kadar farklı alanlarda en iyilerin buluşma noktası Endeavor Outliers listesi oluyor. Uruguay’dan İngiltere’ye, İspanya’dan Arjantin’e, Endonezya’ya kadar dünyanın her yerinden yüzlerce şirket ve iş insanı listede yer almanın haklı gururunu yaşıyor.

Endeavor, 1997 yılında Linda Rottenberg ve Peter Kellner tarafından kuruldu. Gelişmekte olan pazarlarda, yenilikçi girişimcilere mentorluk sağlayarak küresel girişimcilik faaliyetini teşvik etmeye odaklanan yapı, bugün 40 farklı pazarda etkinlik gösteriyor. Düzenlediği paneller, etkinlikler ile girişimciliğe yön veren Endeavor’un kurucularından Linda Rottenberg, Time dergisi tarafından yüzyılın en iyi 100 yenilikçisi arasında gösteriliyor. Endeavor, bugün dünyanın onlarca ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de yerel dernek ağı ile faaliyetlerine devam ediyor. Ülkemizin yenilikçi ve başarılı girişimleri, Endeavor listesinde yer alarak Türkiye’yi gururla temsil ediyor. 

share

Benzer Haberler

Durian Meyvesi Nedir? Durian Meyvesi Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
20.07.2023
Durian Meyvesi Nedir? Durian Meyvesi Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Durian meyvesi nedir, durian meyvesi yetiştiriciliği nasıl yapılır sizler için araştırdık. Durian meyvesi hakkında merak edilenleri hemen öğrenin!

Devamını oku
Rezene Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
11.11.2023
Rezene Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Rezene yetiştiriciliği hakkında tüm sorularınızı yanıtlıyoruz. Rezene yetiştirmek için toprak hazırlığı, ekim ve hasat hakkında bilgi için tıklayınız.

Devamını oku
Edirne Uzunköprü’de Toprak Kadın Emeği ile Bereketleniyor:
07.03.2022
Edirne Uzunköprü’de Toprak Kadın Emeği ile Bereketleniyor

Edirne Uzunköprü’de Birikim Gübre’nin yöneticisi Dilek Özdemir ile gerçekleştirdiğimiz, 8 Mart’a özel sohbetimiz sizlerle.

Devamını oku