taboola

Gelir Korumalı Paketin Çiftçiye Faydası Nedir?

Gelir Korumalı Paketin Çiftçiye Faydası Nedir? 05.09.2023

Tarfin, Gelir Korumalı Paket ile çiftçilerimizin kazancını güvence altına alıyor. Vade farkı istemeyen, ödeyeceği tutarı gelir ile endeksleyen Gelir Korumalı Paket sistemi Türkiye’nin ve çiftçilerimizin yüzünü güldürüyor. Anadolu topraklarında yıllardır kullanılan mahsul karşılığı alışveriş sisteminden ilhamla tasarladığımız hizmet sayesinde çiftçilerimizin emeği koruma altına girerken bereketimiz çoğalıyor. 

Gelir Korumalı Paket, çiftçilerin girdi alışverişlerini mahsul değerine endeksli olarak gerçekleştirmelerini sağlıyor. Tarım girdi alışverişi sırasında Türkiye Ürün İhtisas Borsası’nın baz alındığı sistemde, tavan fiyat uygulaması ile girdi alışveriş tutarının belirli bir miktarı aşmayacağından emin olunuyor. 

 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

 


 

Çiftçilerin Koruma Kalkanı: Gelir Korumalı Paket

Çiftçilerimizin güvenilir yol arkadaşı Tarfin tarafından tasarlanan Gelir Korumalı Paket, tarımsal alışverişte geleneksel yöntemleri modern dünya şartlarına adapte ediyor. Trampa sisteminden esinlenerek yaratılan gelir korumalı paketin avantajlarını şöyle sıralayabiliriz,

  • Çiftçilerimiz girdi siparişlerini mahsullerinin piyasa değerine endeksleyerek tarımsal girdi alışverişi yapabiliyor. Böylece hesap yapılan, mahsul değer kaybeder mi endişesi taşınan, enflasyon korkusu yaşanan günler geride kalıyor. Girdi alışverişinde güven duyan çiftçilerimiz mahsulüne değer veren Tarfin ile üretimi gönül rahatlığıyla sürdürüyor.
  • Tarımsal girdileri piyasa değerinde ve gelirine bağlı ödeme şartlarıyla edinen çiftçilerimiz, oluşabilecek fiyat farkından korunuyor. Örneğin buğdayını yüksek fiyattan satan çiftçimiz, ekonomik gelişmeler sonucunda beklenmedik vade farkı riski yaşamadan sipariş verebiliyor. Üreticilerimiz ödeyeceği tutarı piyasa değeri üzerinden kolaylıkla öğreniyor, vade sayısına, ödeme şartlarına ilk günden itibaren hakim olarak ödeme programını oluşturuyor. Böylelikle ekonomik dalgalanmalar; emeğin, alın terinin hakkına zeval vermiyor. Üstelik tavan fiyat uygulaması sayesinde ekonomide gerçekleşebilecek her senaryoya karşı çiftçilerimiz hazırlıklı hale geliyor.  

Güçlü üretici, güçlü ülke ilkesi ile Türkiye’ye değer katan Tarfin, emeğin hakkını vererek çiftçilerimiz için güvence oluşturuyor. Başı dik üretici, alın terinin hakkıyla yarınlara umutla bakabiliyor. 

Çiftçiler Gelir Korumalı Paketten Nasıl Yararlanıyor?

Anadolu’da geleneksel olarak sürdürülen trampa sistemi ile benzetebileceğimiz Gelir Korumalı Paket’in farkı, çiftçilerimizi ekonomik dalgalanmalardan koruması. Siz de Gelir Korumalı Paket avantajlarından yararlanmak için hemen Tarfin ile tanışabilirsiniz. Sadece 2 sayfalık bir sözleşme ile emeğinizin hakkını güvence altına alabilir, tavan fiyat uygulaması ile mahsulün piyasa değeri artarsa daha çok kazanacağınızdan emin olabilirsiniz. Çiftçimizin kalkanı olan Gelir Korumalı Paket’ten yararlanmak için Tarfin çiftçi destek hattına ulaşabilirsiniz. 

Gelir Korumalı Paket hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız. 

share

Benzer Haberler

tarfin
06.12.2021
Türkiye’de güçlü büyümesine devam eden ve Doğu Avrupa pazarına giriş yapan Tarfin Seri-B öncesi 8 milyon dolarlık yatırım aldı

Türkiye’de güçlü büyümesine devam eden ve Doğu Avrupa pazarına giriş yapan Tarfin Seri-B öncesi 8 milyon dolarlık yatırım aldı

Devamını oku
Gülgün Acar
06.03.2021
Tarım Dünyasında Emekçi Bir Kadın: Gülgün Acar

Tarfin'in başarılı satış noktalarından Demir14'ün kurucusu Gülgün Acar sizlerle. İlham veren hikayesini ve önerilerini söyleşimizde bulabilirsiniz.

Devamını oku
Buğday Rastığı Nedir? Hastalık Belirtileri ve Tedavisi
28.07.2021
Buğday Rastığı Nedir? Hastalık Belirtileri ve Tedavisi

Buğday rastığı hastalığı nedir sorusu Tarfin Blog'da yanıtlanıyor. Buğday rastığı hastalığının belirtisi ve tedavisi hakkında bilgi için tıklayınız.

Devamını oku