taboola

Tarfin Yeni Tarım Sezonuna Hazır

Tarfin Yeni Tarım Sezonuna Hazır 30.09.2021

Tarfin, güncellenen mobil uygulaması ve genişleyen yetkili satış noktası ağı sayesinde yeni tarım sezonunda gücüne güç katarak büyüyor. 2021-2022 tarım sezonu için hazırlıklarını tamamlayan Tarfin, sonbahar itibarıyla, topraklarımızın bereketini artırmak için çiftçilerimizin yanında yer almaya devam ediyor. 

Güncel Fiyatlar, Avantajlı Fırsatlar Tarfin Mobil’de

Tüm tarımsal girdi alışverişlerinde karlı fırsatların adresi olan Tarfin, gübre, tohum, yem gibi ürünlerin fiyatlarını anında karşılaştırıyor. Tarfin Mobil uygulaması üzerinden farklı markaların ürünleri, güncel fiyatlar üzerinden listelenerek görüntüleniyor. Çiftçilerimiz, bulundukları bölgedeki fiyatları karşılaştırmalı olarak değerlendirdikten sonra kendilerine en yakın yetkili satış noktasını ziyaret ederek alışverişlerini zahmetsizce gerçekleştiriyor. Böylelikle Tarfin çiftçilerimizin sipariş süreci, sadece dakikalar içinde tamamlanıyor. Toprakla zamanında buluşan gübre ve tohumlar, besi hayvanlarına can katan yemler, çiftçilerimiz için yük olmaktan çıkıyor. 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Yapay Zeka ile Tarımda İnovasyon 

Tarfin, geliştirdiği yapay zeka sistemli tarımsal risk skorlama modeli sayesinde yalnızca size özel ödeme koşulları sunuyor. Böylelikle tarıma gönül veren çiftçilerimiz, kendi ödeme takvimlerine göre tarımsal ihtiyaçlarını karşılıyor. Öyle ki Tarfin, hemen veya hasatta, peşin veya vadeli ödeme imkanlarıyla çiftçilerimize rahat bir nefes aldırıyor. Alınan tarımsal ürünler, bölgeye, ekinine özel belirlenen hasat takviminde ödeniyor. 

Çiftçilerimiz En Karlı Hasat için Tarfin’e Güveniyor

Tarfin’in avantajları yalnızca tarımsal girdi alışverişleriyle sınırlı değil. Tarfin Zahire, hasat döneminde çiftçilerimizin mahsullerini an karlı fiyatlardan satabilmesi için bölgesindeki zahire fiyatlarını listeliyor. Arpa, buğday ve mısır alım fiyatlarında referans noktanız olacak Tarfin Mobil, ürününüzü en yüksek fiyattan satmanız için artık aracıya ihtiyacınız olmadığını ispatlıyor. Şimdi zahire fiyatlarını öğrenmek için saatler harcamanıza gerek yok. Mobil uygulama üzerinden anında zahirelerin alım fiyatlarını görebilir, güvenilir firmalara ürünlerinizi sunabilirsiniz. Tarfin Zahire hizmetine ulaşmak için Tarfin Mobil’i indirmeniz yeterli. 

Tarfin Yenilikleri ile Türkiye’nin Her Yerinde 

Bugüne dek 20 bini aşkın mutlu çiftçimizin ekinlerine verim katan Tarfin, şimdi 700’den fazla yetkili satış noktasıyla ihtiyaç duyduğunuz her yerde sizi karşılıyor. Türkiye’nin tüm bölgelerinde hizmet veren ve her geçen gün genişleyen ağıyla, daha çok çiftçimizin hayatına dokunmayı hedefliyor. Tarfin Tarım büyürken, çözüm sunduğu çiftçilerimizin, hayvancılık yapan üreticilerimizin, tüm iş ortaklarının büyümesine destek veriyor.

Tarımda Dijitalleşme, Yatırımla Güçleniyor 

Avantajlı alışverişe ev sahipliği yapan Tarfin Mobil uygulaması, yeni tarım sezonunu yeniliklerle açıyor. Kolay arayüzü ve pratik kullanım ayrıcalıkları sunan uygulama, Tarfin’in tarıma getireceği yeniliklerin habercisi oluyor. Tarfin Tarım CEO’su Mehmet Memecan, Tarfin Mobil ile başlayan tarımda dijitalleşme adımlarının veri bilimi ve mobil teknoloji yatırımlarıyla süreceğinin müjdesini veriyor. Memecan, “Atılımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Veri bilimine, mobil teknolojilere daha fazla yatırım yaparak tarımı güçlendirmeyi sürdüreceğiz. Yeni VDMK ihraçları gerçekleştirerek tarıma destek vermek isteyen kurumsal ve bireysel sermaye yatırımcıları ile Türk çiftçisini buluşturacağız.” sözleriyle tarımın geleceğini aydınlatıyor. Kurumsal ve bireysel sermaye yatırımcılarının tarıma destek olması için yeni bir alan yaratan Tarfin, çiftçilerimizin gücünü tarıma değer katan yatırımcılardan almasına imkan tanıyor. Tarfin büyüyor, çiftçilerimiz ve Türkiye kazanıyor… 

'Tarımsal alışverişlerde ve mahsul satışlarında şimdi 'Çiftçinin Tarfin'i Var!' Siz de Tarfin'in yenilikleriyle hayatını kolaylaştıran binlerce mutlu çiftçilerimizden biri olmak için hemen Tarfin Mobil’i indirip, bölgenizde size en yakın Tarfin yetkili satış noktası ile iletişime geçebilirsiniz.'

share

Benzer Haberler

Gübre Serpme Makineleri Nelerdir?
07.01.2024
Gübre Serpme Makineleri Nelerdir?

Gübre serpme makinelerinin katı ve sıvı gübreler için tasarlanan farklı çeşitleri bulunuyor. Gübre serpme makinesi nedir, ne işe yarar hemen öğrenin.

Devamını oku
Sisleme Makinesi Nedir? Nasıl Kullanılır?
30.01.2022
Sisleme Makinesi Nedir? Nasıl Kullanılır?

İlaçlama için kullanılan sisleme makinesi modelleri, havayı üfleyip buharlaşan ilacı sis gibi püskürtüyor. Sisleme makinesi hakkında bilgi için tıklayın.

Devamını oku
Mehmet Memecan Endeavor Global'de
29.06.2021
Mehmet Memecan Endeavor Global'de

Tarfin markasının kurucusu Mehmet Memecan, Endeavor Global’de 2021 Outliers listesinde yer alarak başarısını tescilliyor. 

Devamını oku