taboola

Tarfin Mobil’den Fiyat Teklifi Almak Çok Kolay!

Tarfin Mobil’den Fiyat Teklifi Almak Çok Kolay! 14.08.2023

Çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu girdiler için en iyi fiyatları bulmalarına, alışverişlerini kolaylıkla yapmalarına yardımcı olmak amacıyla tasarlanan Tarfin Mobil ile tanıştınız mı? Üstelik Tarfin Mobil'i kullanmak, kolay arayüz ve kullanıcı dostu geliştirmeler sayesinde oldukça basit. Ayrıca, hasat vadeli veya peşin ödeme seçeneklerini değerlendirerek ihtiyaçlarınıza en uygun ödeme planını oluşturabilirsiniz.

Tarfin Mobil’den Nasıl Fiyat Teklifi Alırım?

Tarfin Mobil, çiftçilerimize zaman kazandırmak ve en kaliteli ürünlere en uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlamak için tasarlandı. Artık tarımsal ürün alışverişleri için dükkan dükkan dolaşmanıza gerek yok. Tarfin Mobil ile ihtiyacınız olan ürünlere kolayca ulaşabilir ve en iyi fiyatları yakalayabilirsiniz. Peki Tarfin Mobil’den nasıl fiyat teklifi alabileceğinizi biliyor musunuz?

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

İşte Tarfin Mobil’den fiyat teklifi almak için takip etmeniz gereken adımlar: 

- Öncelikle Tarfin Mobil’i açmalısınız.

- Sonra, ilgilendiğiniz ürüne bakmalısınız. Örneğin; gübre, yem veya tohum. 

- Eğer o gün içerisinde bu ürünlerden sizin bölgenizde fiyat girişi olduysa hemen görüntüleyebilirsiniz. Olmadıysa, çevrenizdeki satış noktalarına aradığınız ürün için fiyat sorun ekranıyla karşılaşırsınız. 

- “Hangi ürünü arıyorsunuz” sorusu sizleri karşılar. Cevabınızı yazmanız yeterli. 

- Bu kısma bilgileri girdikten sonra satış noktalarına fiyat teklifi talebiniz ulaşır. 

- Satış noktaları eğer fiyat teklifi girerse, satış noktalarındaki fiyatları karşılaştırabilir ve hangisi uygunsa seçebilirsiniz. İşte fiyat teklifi almak, ürün fiyatlarını anında karşılaştırmak bu kadar kolay! 

Artık tarım alışverişleri, Tarfin Mobil ile daha hızlı ve daha avantajlı! Kolay başvuru ve teklif adımları sayesinde, Tarfin Mobil'in kullanıcı dostu arayüzüyle kolayca tarımsal alışveriş  süreçlerini yönetebilirsiniz. Üstelik dilerseniz hızla ön onaylı limitinizi öğrenebilir ve alışverişlerinizi Tarfin tarafından size özel tanımlanan alışveriş limiti üzerinden de tamamlayabilirsiniz. Siz de Tarfin Mobil ile tarım işinizi kolaylaştırın, verimliliğinizi artırın! Çiftçinin güvenilir yol arkadaşı olan Tarfin ile toprağınıza bereket katın!


 

share

Benzer Haberler

Papaya Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
29.11.2021
Papaya Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Papaya yetiştiriciliği her geçen gün ülkemizde daha sık tercih ediliyor. Papaya yetiştiriciliği hakkında bilgi edinmek için tıklayınız.

Devamını oku
Boz Irk İnek - Sığırı Nedir? Özellikleri Nelerdir?
13.07.2022
Boz Irk İnek - Sığırı Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Boz ırk inek-sığırı ülkemizin yerli ırklarından biri. Koruma altındaki türlerden olan boz ırk hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Devamını oku
Aflatoksin Nedir?
21.12.2021
Aflatoksin Nedir?

Aflatoksin küflerin meydana getirdiği toksik maddelere deniyor. Aflatoksin çeşitleri hakkında bilgi için tıklayın.

Devamını oku