taboola

Tarfin Mobil’de Yenilik: Fiyat Teklifi İsteme Özelliği Şimdi Yayında

Tarfin Mobil’de Yenilik: Fiyat Teklifi İsteme Özelliği Şimdi Yayında 27.04.2023

Üçüncü yaşını kutlarken bugüne dek 400.000 çiftçimizin dijital dünya ile tarımı kolaylaştırmasına yardım eden Tarfin Mobil, tarımda dijitalleşmenin öncüsü olmaya devam ediyor. Teknolojik gelişmelerin nabzını tutan Tarfin Mobil, yeniliklerle Türk çiftçisinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. En yeni Tarfin Mobil özellikleri ile tarımsal alışverişin avantajları da artıyor. Kolay başvuru özelliği sayesinde çiftçilerimiz uygulamaya giriş yapıyor ve ön onaylı limitlerini hızla öğrenerek eğer limitleri varsa başvurularını hızlıca yapabiliyorlar. 
 

Size özel limitiniz ile Tarfin güvencesi ile girdi ihtiyaçlarınızı karşılamak için şimdi cep telefonunuzdan Tarfin Mobil uygulamasına giriş yapmanız yeterli. Sadece 30 saniye içinde öğreneceğiniz ön onaylı limit sayesinde şimdi ihtiyaçlarını karşılayarak hasatta ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik başvurunuzun ardından size bildirilen limit tam 7 gün boyunca geçerli. Hem Tarfin Mobil uygulamasında hem de Tarfin yetkili satış noktalarında geçerli geçerli olan bu limiti yedi gün boyunca dilediğiniz an kullanabilirsiniz. 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Tarfin Limitiniz Hakkında Bilgiler 

Hasat vadeli girdi alışverişi için ihtiyacınız olan tek şey çiftçi olduğunuzu kanıtlayacak bir belge. Bu belgeyi doğrulama işlemleri sırasında mobil uygulama üzerinden yükleyerek siz de anında size özel limit bilgisine ulaşabilirsiniz. 

Değerlendirme sonucu size özel limit bilgisine anında ulaşabileceğiniz gibi “limit tanımlanamadı” uyarısıyla da karşılaşabilirsiniz. Düzenli ödeme performansınız üzerinden yapılan değerlendirmenin olumsuz sonuçlanması bir son değil. Düzenli performans gösterdiğiniz zaman yeniden başvurarak limit için değerlendirme isteyebilirsiniz.

Limitiniz tanımlandıktan sonra yapmanız gerekenler ise oldukça kolay. Uygulamaya giriş yaparak size tanımlı limiti görüntüleyebilir, listelenen girdiler arasından siparişinizi vererek alışverişinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Farklı gübreleri hızla satın alabileceğiniz gibi panel üzerinden Tarfin’e ürün önererek ihtiyaçlarınızı bildirmeniz de mümkün. 

Fiyatları Anında Karşılaştırmak İster misiniz?

Tarfin Mobil’in tek avantajı ön onaylı limit ile tarım alışverişlerine hız kazandırmak değil. Aynı zamanda farklı girdi fiyatlarını sistem üzerinden anında görüntüleyebilir, en uygun fiyatlı girdileri kolaylıkla ayırt edebilirsiniz. Üstelik avantajlı fiyatları bulabileceğiniz Tarfin yetkili satış noktalarını karşılaştırarak ödeme dönemlerinize göre kolaylıkla satın alabilirsiniz. Makine öğrenmesi tabanlı tarımsal risk puanlama modeli kullanan Tarfin sayesinde, tarımsal girdi alışverişleri sadece 3 dakikada tamamlanıyor. Size de istediğiniz ürünleri satış noktasından alarak tarımsal üretime can vermek kalıyor. 

Tarfin Mobil’de bugüne dek 1,5 milyon ürün ve marka karşılaştırması yapıldı. 50’den fazla markanın ve 200’den fazla ürünün yer aldığı sistem sayesinde çiftçilerimizin girdi tedarik süreçleri kolaylaştı. 

Tarfin Mobil Avantajları

Gübre, tohum ve yem alışverişlerinde hız, fiyat karşılaştırma ve güvenli alışveriş vadeden Tarfin Mobil’in tüm faydalarını bir arada sıralıyoruz: 

  • Dilediğiniz markayı seçerek girdi alışverişinizi gönlünüzce yapabilirsiniz. 50’den fazla marka arasından seçiminizi yaparak girdi alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. 
  • Tarfin Mobil üzerinden ön onaylı limitinizi anında görüntüleyebilirsiniz. 
  • Ön onaylı limit sonrası başvuru yapabilir, satış noktasına gitmeden başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.
  • En avantajlı seçeneği bulmak için yetkili satış noktalarımızın sunduğu ürün fiyatlarını karşılaştırabilir ve dilerseniz yeni fiyat teklifleri için talep oluşturabilirsiniz.
  • Tercih ettiğiniz ürünler için Tarfin Mobil üzerinden başvuru yaptığınız ürünleri yetkili satış noktalarından teslim alabilir ve bu süreçte peşin veya hasat vadeli ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Tarfin’in kurucusu ve CEO’su Mehmet Memecan’ın Türk çiftçisini destekleme hedefiyle açtığı yolda her geçen gün yeniliklerle dijitalleşme devam ediyor. Tarımsal tedarik için lider Türkiye’de dijital platform olan Tarfin, tarımsal üretim zincirinin her noktasında aktif rol üstleniyor. Çiftçimiz artık üretimde yalnız yürümüyor, çünkü çiftçinin Tarfin’i var… 

share

Benzer Haberler

Çayır Tetanisi Hastalığı Nedir? Belirtileri ve Tedavisi
31.10.2021
Çayır Tetanisi Hastalığı Nedir? Belirtileri ve Tedavisi

Çayır tetanisi hastalığı hakkında bilgiler Tarfin Blog'ta. Çayır tetanisi belirtileri ve tedavisi hakkında detaylar için tıklayın.

Devamını oku
Tarfin ‘Gelir Korumalı Paket” ile çiftçinin emeğini koruyor,  girdileri için değerinde ödeme imkânı sunuyor
23.12.2022
Tarfin ‘Gelir Korumalı Paket” ile çiftçinin emeğini koruyor, girdileri için değerinde ödeme imkanı sunuyor

Çiftçilerin emeğini koruyan Gelir Korumalı Paket ile girdileri değerinde ödeyin. Ekonomik dalgalanmalara karşı güvende olun.

Devamını oku
Kekik Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
29.12.2021
Kekik Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Kekik yetiştiriciliğinde dünya lideri olan Türkiye'de endüstriyel üretim her geçen gün artıyor. Kekik yetiştiriciliği hakkında bilgi için tıklayın.

Devamını oku