taboola

Tarfin Mobil'de Nasıl Başvuru Yaparım?

Tarfin Mobil'de Nasıl Başvuru Yaparım? 06.07.2023

Tarımsal girdi alışverişlerinde avantajın adresi olan Tarfin Mobil, anında fiyat karşılaştırma, ön onaylı limit öğrenme, fiyat teklifi alma adımlarını kullanıcılarına sunuyor. Çiftçilerimiz için ilkleri yaşatan ve tarımsal hayatı kolaylaştıran Tarfin’in avantajlarla dolu dünyasına siz de dahil olmak ister misiniz? Eğer yanıtınız “evet” ise hemen Tarfin Mobil üzerinden başvuru yapabilirsiniz. 

Adım Adım Tarfin Mobil’de Başvuru İşlemleri 

Toprağınızı berekete kavuşturacak girdilere hemen ulaşmak için Tarfin Mobil üzerinden işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. İşte adım adım Tarfin Mobil’de başvuru; 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.
  • Öncelikle Ios veya Android altyapılı cep telefonunuza Tarfin Mobil uygulamasını indirmelisiniz. 
  • Sonrasında uygulamayı açmalı ve lokasyonu (bulunduğunuz yeri) girmelisiniz. 
  • Açılan sayfa üzerinden bölgenizdeki ürünleri kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz. 
  • İhtiyacınız olan ürünü seçmeniz yeterli. (Dilediğiniz ürünü daha kolay bulmak için mesafeye veya fiyata göre sıralama yapabilirsiniz.)
  • Ürününüzün bulunduğu Tarfin yetkili satış noktalarını görüntüleyebilir ve fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. 
  • Vakit kaybetmeden size en uygun ürünü seçmeniz kafi. 
  • Peşin veya vadeli ödemeyi işaretledikten sonra eğer vadeli ödeme seçeneğini seçerseniz ödeme yapacağınız tarihi seçmelisiniz. 
  • Alacağınız ürünün adet bilgisini, ekeceğiniz ürünü, vade tarihini işaretledikten sonra ödeme adımına devam edebilirsiniz. Bu sırada ürününüzün vade tarihindeki fiyatını da hemen görüntüleme avantajı sizin. Çiftçimize güven veren Tarfin’de sürpriz tutarlar yok. 
  • Başvurunuzu gönderdikten sonra her aşamayı görüntüleyebilirsiniz. “Başvurunuz değerlendiriliyor” veya “onaylandı” gibi ibareler sayesinde işlemin aşamalarından anbean haberdar olmanız mümkün. 
  • Onay sonucunu görüntüleyebilir, onay almanız halinde sizin için geçerli olan özel teklifi 7 gün içinde değerlendirebilirsiniz. Seçtiğiniz satış noktasına giderek doğrulama kodunu iletmeniz halinde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. 
  • Üstelik dilediğiniz an, henüz alışveriş yapmadan, başvuruyu iptal etme hakkınız da mevcut. 

Tarfin Mobil’e Başvurun Güvenle Üretin!

Siz de Tarfin Mobil’e başvurarak peşin veya vade avantajıyla alabileceğiniz girdileri, güncel fiyatları anında değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz başvurunuzu değerlendirebilir veya tek bir tuşla iptal ederek daha sonra yeniden teklif almak üzere Tarfin çiftçilerimiz arasında yerinizi alabilirsiniz. Çiftçinin her an yanında olan Tarfin ile siz de ihtiyaçlarınızı ertelemeyin, kendinizi güvende hissederek, ara vermeden üretime devam edin! 

share

Benzer Haberler

Acur Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
30.12.2022
Acur Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Acur yetiştiriciliği için toprak ve iklim nasıl olmalı öğrenmek için Tarfin Blog yazımıza başvurabilirsiniz. Acur yetiştiriciliği bilgileri için tıklayınız.

Devamını oku
Dikenli İncir nedir? Nasıl Yetiştirilir?
29.10.2022
Dikenli İncir nedir? Nasıl Yetiştirilir?

Dikenli incir, kaktüsgillerden bir bitkinin meyvesidir. Dikenli incir nasıl yetiştirilir tüm detaylarıyla öğrenebilirsiniz. Hemen tıklayın.

Devamını oku
Avokado Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
21.05.2021
Avokado Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Avokado yetiştiriciliği ülkemizde Akdeniz Bölgesi'nde aktif olarak yapılıyor. Avokado yetiştiriciliği hakkında merak ettiğiniz her şey yazımızda.

Devamını oku