taboola

Tarfin Hasat Vadeli Akaryakıt Kampanyası

Opet'te Akaryakıtınız Şimdi Hasat Vadeli 28.10.2022

Kampanya 20 Ekim 2022 -  31 Aralık 2022 tarihleri arasında yakıt kart sistemi bulunan Opet ve Sunpet istasyonlarında kampanyaya dahil Tarfin Yetkili Satış Noktaları’ndan yapılacak akaryakıt ödemelerinde geçerlidir. Bu kampanyadan sadece Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kaydı bulunan çiftçiler faydalanabilir.

Opet ve Sunpet istasyonlarında Tarfin hasat vade kampanyasından faydalanmak için  kampanyaya dahil Tarfin Yetkili Satış Noktaları’ndan başvuru yapılması gereklidir. En fazla 120.000 TL tutarına kadar hasat vadeli akaryakıt alımı yapılabilir. Tarfin, başvurunun tamamlanmasının ardından akaryakıt alım limitini başvuru sahibine bildirecektir.

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Başvuru sonrasında toplam alışveriş tutarı akaryakıt bakiyesi olarak Opet Tarım Kart içine tanımlanacak olup istasyon görevlisine alım sırasında önce kartın teslim edilmesi ve alınması istenilen ürünün belirtilmesi gereklidir.

Tarım Kart içerisindeki toplam tutar akaryakıt bakiyesinin karta yüklendiği  gün içerisinde kullanılmalıdır. Aksi durumda alım işlemi iptal edilecektir.

Kampanya yakıt kart kurulumu olan Opet ve Sunpet istasyonlarında gerçekleşen motorin ve benzin  alımlarında geçerlidir. LPG alımlarında geçerli değildir.

Tarfin ve Opet kampanyayı değiştirme, durdurma ve sona erdirme hakkını saklı tutar.

 Kampanyanın Geçerli Olduğu Akaryakıt İstasyonu İçin:  https://bit.ly/3ySPbHm

Son Geçerlilik Tarihi

31 Aralık 2022

share

Benzer Haberler

Tritikale Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
16.05.2022
Tritikale Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Tritikale yetiştiriciliği ülkemizde git gide yaygınlaşıyor. Kurak topraklarda yetişebilmesi ile tanınan tritikale nedir, nasıl yetiştirilir hemen öğrenmek için tıklayınız.

Devamını oku
Mehmet Akgöz: “Eskiden Faizli Alışverişe Mecburduk. Şimdi Gelir Korumalı Paket ile İçim Rahat”
13.10.2023
Mehmet Akgöz: “Eskiden Faizli Alışverişe Mecburduk. Şimdi Gelir Korumalı Paket ile İçim Rahat”

Tarfin, Ankara'da Mehmet Akgöz ile söyleşti. Gelir Korumalı Paket'ten yararlanan çiftçimiz, görüşlerini bizlerle paylaştı.

Devamını oku
Sığırlarda Pembe Göz Hastalığı Nedir? Belirtileri, Tedavisi Nasıldır?
02.03.2023
Sığırlarda Pembe Göz Hastalığı Nedir? Belirtileri, Tedavisi Nasıldır?

Sığırlarda pembe göz hastalığını anlamanın birçok yolu var. Sığırlarda pembe göz hastalığı belirtileri ve tedavisi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Devamını oku