taboola

Tarfin Emanet

Tarfin Emanet 30.09.2022

Çiftçimizin her ihtiyacında yanında olan Tarfin, yeni hizmeti Tarfin Emanet ile maksimum kazanç elde etmenize yardımcı oluyor. Ürünlerini hasat döneminde satmak istemeyen çiftçilerimizin avantajlı tercihi olan Tarfin Emanet, üreticiye finansman desteği sağlarken mahsulün değerlenmesine imkan tanıyor. Çiftçimiz mahsulün kıymetini bilen Tarfin ile avans ödemesini hemen alıyor, mahsul değer kazandığında 6 ay içinde dilediği zaman satarak maksimum kazanç elde ediyor. 

Tarfin Emanet Nasıl Çalışır? 

Tarfin, ülkemizin dört bir yanında binlerce çiftçimizin tarımsal ihtiyaçlarını desteklerken şimdi de depoculuk gereksinimine karlı çözüm üretiyor. Peki Tarfin Emanet nasıl çalışıyor? 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.
  • Mahsulünüzü en yakın lisanslı depoya Tarfin adına dökmeniz gerekiyor. 
  • Ardından Tarfin Emanet ile %80 avans ödemeniz hemen gerçekleşiyor. 
  • Mahsulünüz lisanslı depolarda en fazla 6 ay boyunca muhafaza ediliyor. 
  • Bu sırada değer kazanan ürününüzü, 6 ay içinde dilediğiniz zaman en yüksek fiyattan satıyorsunuz. 

Avantajlarıyla çiftçimizin, kalitesi korunan ürünlerle tüketicinin yüzünü güldüren Tarfin Emanet, toprağın, mahsulün, emeğin kıymetini veriyor. 

Tarfin Emanet’in Avantajları Nelerdir? 

Gerçekleşen fiyat artışları dolayısıyla kayıp yaşamak istemeyen, maksimum kazançla emeğine değer katmayı arzu edenler Tarfin Emanet kullanıyor. Bu sistemin avantajları şöyle sıralanıyor: 

  • Sistem sayesinde çiftçilerimiz kendilerine en yakın lisanslı depoya ürünlerini bırakabiliyor ve ürünler Tarfin adına depolanıyor. Bu sırada depo için uzak mesafelere gitmek, yol masrafını göze almak gerekmiyor. Halihazırda Tarfin Emanet, depo ücreti ve yükleme boşaltma masraflarını karşılıyor. 
  • Nakit ihtiyacı olan çiftçilerimiz, ürünlerini satmadan, anında avans ile finansman gereksinimlerini karşılıyor. Ürün değeri üzerinden %80 avans ödemesi alan çiftçilerimiz “erken mi sattım” kaygısı olmadan rahat bir nefes alıyor. 
  • Maksimum 6 ay süresince ürünler sağlıkla depolanırken, mahsul değer kazanıyor. Çiftçilerimiz ürünleri diledikleri zaman satabildiği için “vade bozma” sorunuyla ve buna bağlı herhangi bir kayıpla karşılaşmıyor. En yüksek fiyattan yapılan satış sayesinde üretici karlı çıkıyor. 

Tarfin Emanet’e Nasıl Başvurabilirim? 

Girdi alışverişlerinde ve mahsul satışında çiftçilerimize maksimum kazanç sağlamak için çalışan Tarfin’e hemen ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken 0850 308 95 04 numaralı Tarfin Emanet bilgi hattını aramak. Yetkili danışmanlarımız aracılığıyla hemen bilgi alabilir, sorularınıza cevap bulabilir ve ülkemizin neresinde olursanız olun Tarfin Emanet’ten faydalanabilirsiniz. 

Tarfin Emanet ile çiftçilerimizin yüzü gülüyor. Ayrıca Tarfin’in diğer avantajlarından faydalanarak, Tarfin Mobil üzerinden anında girdi fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Dilerseniz siparişlerinizi Tarfin yetkili satış noktaları üzerinden oluşturabilir, alışverişlerinizde peşin veya hasat vadeli ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Hemen Tarfin ile tanışın, maksimum kazançla toprağınızın bereketine bereket katın!


 

share

Benzer Haberler

Tarfin, Kahramanmaraş'ta Çiftçilerimizle Buluştu
26.11.2021
Tarfin, Kahramanmaraş'ta Çiftçilerimizle Buluştu

Tarfin, 7 Kasım'da Kahramanmaraş’ta çiftçilerimizle buluştu. Altın Tarım'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemek organizasyonunun detayları için tıklayın.

Devamını oku
Vişne Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
23.05.2022
Vişne Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Ülkemizin hemen her bölgesinde vişne yetiştiriciliği yapılabiliyor. Vişne yetiştiriciliği nasıl yapılır hemen öğrenmek için tıklayınız.

Devamını oku
Sığır Löykozu Nedir?
03.01.2024
Sığır Löykozu Nedir?

Virüs kaynaklı bir hastalık olan sığır löykozu buzağılarda dahi görülebiliyor. Siz de sığır löykozu belirtileri, tedavisi ve bulaşma yollarını öğrenmek için tıklayın.

Devamını oku