taboola

Nasıl Tarfin Bayisi Olurum?

Nasıl Tarfin Bayisi Olurum? 26.04.2023

Binlerce çiftçimizin girdi alışverişlerine aracı olan Tarfin bayilerimiz, Türkiye’nin dört bir yanında. Çiftçilerin alışverişlerini gelişmiş teknik altyapı üzerinden kolaylıkla sisteme giren Tarfin bayileri, peşin veya hasat vadeli ödeme seçeneği sunabiliyor. Siz de tarımsal ihtiyaçları karşılamak için çiftçilerimiz ile Tarfin arasında köprü olan bayilerimizden biri olmak isterseniz aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. 

Tarfin Bayisi Olmak İçin Adımlar 

Öncelikle Tarfin web sitesi olan Tarfin.com’u ve “Tarfin satış noktası ol” bölümünü ziyaret etmelisiniz. Burada satış noktası olmak için tıklayabileceğiniz “Hemen Başvur” butonunu görebilirsiniz. Butona tıklamanız, üyelik işlemlerine başlamanız için yeterli.

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Açılan başvuru formunu kişisel bilgileriniz, işletme bilgileriniz ve diğer gerekli ayrıntılarla doldurmalısınız. Tüm alanları doldurduğunuzdan emin olduktan sonra başvuru formunu gönderebilirsiniz.

İşte bu kadar, sonrasında Tarfin'in başvurunuzu incelemesini beklemelisiniz. Başvurunuz en kısa sürede değerlendirilerek sizlere dönüş yapılıyor. Başvuru onaylandıktan sonra, katılım sürecini tamamlamak için bir Tarfin satış destek temsilcisi sizinle iletişime geçiyor ve destek sunuyor. 

Süreci tamamlamak için satıcı sözleşmesi imzalamanız ve gerekli tüm belgeleri sağlamanız gerekli. Böylece oryantasyon sürecini tamamladıktan sonra Tarfin platformuna erişebilecek ve müşterilerinize finansman çözümlerini sunmaya başlayabileceksiniz.

Tarfin yetkili satış noktası olmak için özel gereksinimler ve süreçler gerekiyor. Bu şartlar bulunduğunuz yere ve yürüttüğünüz işin türüne bağlı olarak değişebiliyor.  Bu nedenle ihtiyaç duyduğunuzda, süreç hakkında Tarfin destek ekibinden destek alabilir, daha ayrıntılı bilgi için doğrudan Tarfin ile iletişime geçebilirsiniz. 

Neden Tarfin Yetkili Satış Noktası Olmalısınız?

Siz de ülkemizin tarımdaki geleceğine yön verecek Tarfin Tarım A.Ş. bayilerinden biri olabilirsiniz. Tarfin, üreticilerin ülkemizin geleceğindeki en büyük pay sahibi olduğuna inanıyor ve kuruluşundan itibaren Türk çiftçisine destek olmak için faaliyetlerini sürdürüyor. Çiftçilerimiz bugün ülkemizin 80 şehrinde, 1200’ü aşkın aktif yetkili satış noktası aracılığıyla Tarfin’e ulaşabiliyor. 

Üstelik, satış noktalarının çiftçilere girdi ihtiyaçlarını peşin ya da hasat vadeli olarak sunması mümkün. Çiftçilerimiz, avantajlı ödeme seçeneklerinden yararlanmak için sadece bulundukları bölgedeki satış noktalarını ziyaret ediyor ve hemen cep telefonlarına Tarfin Mobil indirerek avantajlı fiyatlardan anında haberdar oluyor. Mobil uygulama veya satış noktası aracılığıyla Tarfin ile tanışan çiftçilerimizin sipariş için bilgileri doldurdukları form üzerinden alınıyor. Bu sırada sistem alışveriş işlemlerini 4 dakika içerisinde tamamlıyor ve çiftçilerimiz satış noktaları üzerinden ürünlerini anında teslim alabiliyor. 

Tarımsal alışverişe hız ve güven katan Tarfin yetkili satış noktaları, makine öğrenmesine dayalı risk skorlama modeli kullanıyor. Bu yeni teknoloji altyapı sayesinde, çiftçinin bilgileri dakikalar içinde değerlendirilerek ödeme tutarı hızla satış noktalarının ekranına ulaşıyor. Alışveriş hızla tamamlanırken, bayiler de ödeme için çiftçilere güvenilir bir alternatif sunmanın pratikliğinden faydalanıyor. 

Tarfin’in Avantajlı Tedarik Modeli: Tarfin Pro 

Tarfin’den yapılan alışverişlerin en önemli ayağını Tarfin Pro oluşturuyor. Satış noktalarına ihtiyaç duyulan tarım ürünlerini ulaştıran model sayesinde yetkili satış noktaları girdileri kolaylıkla tedarik edebiliyor. Bayiler aldıkları ürünlerin satışını Tarfin platformu üzerinden gerçekleştirirken peșin, kredi kartı ya da hasat vadeli ödeme yöntemlerinden seçim yapıyor. Üstelik Tarfin Pro, Türkiye genelinde istediğiniz noktaya hızlıca ürün tedariği yapmakta uzman. Hızlı, güvenilir ve zahmetsiz tedarik modeli ile Tarfin, yetkili satış noktalarının da ișlerini büyütmeye destek oluyor.

Siz de Tarfin’in binlerce yetkili satış noktasından biri olmak için daha fazla beklemeyin. Hemen üyelik formunu doldurun, çiftçilerimize yeni nesil tarımsal alışveriş imkanlarını sunan yenilikçi işletmelerden biri olmanın farkını yaşayın!

share

Benzer Haberler

Çayır Tetanisi Hastalığı Nedir? Belirtileri ve Tedavisi
31.10.2021
Çayır Tetanisi Hastalığı Nedir? Belirtileri ve Tedavisi

Çayır tetanisi hastalığı hakkında bilgiler Tarfin Blog'ta. Çayır tetanisi belirtileri ve tedavisi hakkında detaylar için tıklayın.

Devamını oku
Karpuz Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
20.05.2021
Karpuz Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Karpuz yetiştiriciliği nasıl yapılır, karpuz nerede yetişir, nasıl yetiştirilir tüm detaylarıyla Tarfin Blog'ta. Hemen okuyabilirsiniz.

Devamını oku
Tavuk Çiftliği Nasıl Kurulur?
19.04.2022
Tavuk Çiftliği Nasıl Kurulur?

Tavuk çiftliği kurma fikri, her geçen gün ülkemizde daha çok girişimcinin merakını cezbediyor. Peki tavuk çiftliği nasıl kurulur? Hemen tıklayın.

Devamını oku