taboola

İRFAN DONAT MODERATÖRLÜĞÜNDE 'FİNDEKS İLE SEKTÖRÜN GÖZÜNDEN WEBİNARI

Tarfin Findeks Webinarında 25.12.2020

İrfan Donat moderatörlüğünde Findeks Youtube kanalında ‘’Findeks ile Sektörün Gözünden'' webinarının bu ay ikincisi düzenlendi. Bayer Türkiye ve Ortadoğu Ülkeleri Bölgesel Kredi Risk Müdürü M.Türker Aydın’ın ve Tarfin Tarım A.Ş. Kurucusu Mehmet Memecan'ın katıldığı yayında pandemi döneminde tarım sektörü ve alacak riski yönetimi konusu değerlendirildi. 

Tarım sektörünün konuk olduğu ‘’Findeks ile Sektörün Gözünden'' webinarında bugün pandemi döneminin tarım sektörü üzerine yansımaları, tarım sektöründe dijitalleşme, akıllı tarım, finansal okuryazarlık, tarım sektöründeki iş modelleri ve Findeks'in sunduğu hizmetlerin kullanımı ile alacak risk yönetimi konuları ele alındı.

 Dünyanın en büyük tarım ülkelerinden birisi olduğumuzu vurgulayan Bayer Türkiye ve Ortadoğu Ülkeleri Bölgesel Kredi Risk Müdürü. M. Türker Aydın ise “Dünyanın en büyük tarım ülkelerinden birisiyiz. Tarımda daha verimli olmak, çiftçilerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi için önem taşımaktadır. Çiftçilerimiz ve üreticilerimiz öncelikle dijitalleşmenin getirdiği avantajlardan yararlanmalı, oluşan tarımsal veriyi değerlendirmeliler, böylece verimliliklerini arttırabilirler. Bununla birlikte finansal risk ve fırsatları daha doğru yorumlamak için iyi bir finansal okuryazar olmaları da bir diğer önemli konu, Findeks bu yönde çok pratik çözümler sağlıyor.” ifadesini aktardı. 

Tarfin Tarım A.Ş. Kurucusu Mehmet Memecan, bu dönemi şu sözleriyle anlattı; "Yaşadığımız günler gösterdi ki, Türk tarımı her ne kadar sorunlar ile karşı karşıya olsa da çiftçilerimiz üretmek ve üretimin devamlılığını sağlamak için emeklerini fedakârca sergiliyor. Bugün özel sektör olarak, çiftçilerimiz için atacağımız her adım, yarın daha güçlü bir ekonomi, daha sağlıklı bir gelecek, daha sürdürülebilir bir üretim getirecek. Biz Tarfin olarak üzerimize düşeni yapmak için hazırız, daha fazlasını başarmak için teknoloji ve dijitalleşme alanında önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz." Webinarın tamamına bit.ly/3rLp3Je üzerinden ulaşarak, izleyebilirsiniz.

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.
share

Benzer Haberler

Her Zaman Yediğimiz Gizli Zehirli Bitkiler
28.08.2021
Her Zaman Yediğimiz Gizli Zehirli Bitkiler

Her zaman yediğimiz gizli zehirli bitkileri tanıyor muyuz? Her gün soframıza gelen bitkilerin öteki yüzünü sizlere tanıtıyoruz.

Devamını oku
Sadece Yetkili Satış Noktalarında Geçerlidir.
08.04.2024
DAP Tarfin Yetkili Satış Noktalarında Peşin 19.250 TL

Tarfin Yetkili Satış Noktalarında DAP Peşin 19.250 TL Fırsatı!

Devamını oku
Tohum Islahı Nedir?
15.03.2021
Tohum Islahı Nedir?

Tohum ıslahı nedir merak ediyor, tohum ıslahı nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız Tarfin Blog'u okuyabilirsiniz.

Devamını oku