taboola

Fuar Arena Sonuçları

Fuar Arena Sonuçları 26.10.2021

Bursa Tarım Fuarı kapsamında düzenlenen Fuar Arena traktör yarışları, heyecan dolu etaplarla 5-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Toplamda 146 çiftçinin katıldığı yarışlarda, etapların ardından her gün gün birincisi ilan edilerek ödüle kavuştu. En kısa sürede parkuru tamamlamanın amaçlandığı Fuar Arena’da elde edilen sonuçlar şöyle: 

İlk Kez Katıldı, Birinci Oldu!

Zorlu parkurlarda markalarının en yeni traktörlerini kullanma fırsatı yakalarken onlarla zorlu performanslar sergileme fırsatını elde eden yarışmacılar, kıyasıya yarıştı. Yarışmanın ilk gün birincisi yarışmaya Bursa’dan katılan Hüseyin Ceylan oldu. İlk gün 00.54.20 gibi kısa bir sürede parkuru tamamlayan Ceylan, ilk kez katıldığı yarışmada aldığı başarılı sonuçla alkış topladı. Çiftçilik yapan Hüseyin Ceylan’ın doğum gününde kazandığı yarış, Fuar Arena’da iz bıraktı. 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.
Hüseyin Ceylan

İkinci Gün de Heyecan Doruktaydı 

Balya taşıma yarışında ter döken yarışmacılar, ikinci gün de birinci olmak için yarıştı. Hem kadın hem de erkek yarışmacıların traktörde sürücü koltuğuna oturduğu günde, gün birincisi İsmail Öncü oldu. 41 saniye 56 salisede yarışmayı sonlandıran yarışmacı, parkurun rekorunu da elinde tutarak podyumdan ayrıldı. Öncü, en yakın takibine neredeyse 15 saniye kadar fark atarak yarışmaya adını altın harflerle yazdırdı. 

 İsmail Öncü

Aile Desteğiyle Gelen Başarı 

Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın üçüncü günündeki Fuar Arena yarışlarının birincisi ise İsmail Ün oldu. Son dakika yarışmaya dahil olan iki yarışmacıyla kızışan rekabet, Ün’ün zaferiyle sonuçlandı. Kızı Defne ve Eşi Canan Ün ile beraber yarışma alanında olan ve onlardan aldığı güçle başarılı bir sonuca ulaşan İsmail Ün, parkuru sadece 00.48.64’lik sürede tamamlayarak günün armağanını kazandı. 

İsmail Ün

Dördüncü Günde Kazanan Yunus Emre Pelik Oldu

Yarışmayı 00.51.68 gibi kısa bir sürede bitiren Yunus Emre Pelik, dördüncü günün zafere ulaşan ismi oldu. Yarışmanın en yoğun günlerinden biri olan dördüncü günde, rakiplerine fark atarak parkuru ulaşılması zor bir sürede bitiren Pelik, traktördeki sürüş kabiliyetiyle nice deneyimli ismi geride bıraktı. 

 Yunus Emre Pelik

Bursa’dan Bir Galibiyet Daha Geldi 

Bursa’dan yarışmaya katılan Mehmet Özkale, Fuar Arena’nın beşinci gününün galibi oldu. Akıllı telefon armağanıyla Fuar Arena’ya veda eden yarışmacı, donanımlı yeni traktörlerle balya taşıma zorluğunun üstesinden kısa sürede geldi. Yalnızca 00.49:20’de parkuru başarıyla tamamlayan gün birincisi, sürüş tekniği ile izleyicilerin beğenisini kazandı. 

Mehmet Özkale

Türkiye’nin en büyük tarım fuarı Tüyap Bursa Tarım 2021’de Fuar Arena’nın çözüm ortaklarından biri de Tarfin’di. Çiftçilerimizin heyecanına ortak olan Tarfin ile yarışmacılar profesyonel ortamda eğlencenin tadını çıkardı. 

share

Benzer Haberler

Alıç Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
17.11.2022
Alıç Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Alıç yetiştiriciliği ülkemizin özellikle Hatay ilinde yapılıyor. Diğer bölgelerde ise doğal kaynaklar kullanılıyor. Peki alıç yetiştiriciliği yapılır? Hemen tıklayın!

Devamını oku
Düve Nedir, Düve Neye Denir?
11.08.2022
Düve Nedir, Düve Neye Denir?

Düve nedir, inek ile aynı mıdır soruları sıklıkla soruluyor ve genellikle kafa karışıklığı yaratıyor. Düve neye denir tüm detaylarıyla yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Devamını oku
Tarfin Yeni Tarım Sezonuna Hazır
30.09.2021
Tarfin Yeni Tarım Sezonuna Hazır

Çiftçilerimize destek olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Tarfin Tarım, yeniliklerle yeni tarım sezonuna hazır!

Devamını oku