taboola

Tarfin, Canlı Hayvan Satışı Hizmeti ile Yanınızda

Tarfin, Canlı Hayvan Satışı Hizmeti ile Yanınızda 10.04.2024

Yurdumuzda canlı hayvan nakilleri ve alışverişi, bu işlemlere yönelik hazırlanan yönetmelikler çerçevesinde yapılıyor. Nakliyeden depolamaya, satışa kadar her adımı yönetmeliklerle belirlenen ve son derece titiz hazırlanmış, dünya standartlarındaki kurallarla çerçevelenen canlı hayvan satışı işlemleri şimdi Tarfin yetkili satış noktaları üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. 

Besi ve süt yetiştiriciliği için gerçekleştirilebilen canlı hayvan alışverişlerinde yerli ve ithal hayvan seçenekleri buluyor. Tarfin güvencesi ve hizmet kalitesi ile alabileceğiniz canlı hayvanlar için 12 aya uzanan avantajlı ödeme seçenekleri sizleri bekliyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki Tarfin yetkili satış noktasında geçerli olan canlı hayvan satışı hizmetinin detaylarını şimdi öğrenin! Canlı hayvan hizmeti alabileceğiniz Tarfin yetkili satış noktalarımızın bilgisi yazımızın devamında yer alıyor. 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Canlı Hayvan Satışı Yapan Tarfin Yetkili Satış Noktaları

Tarfin çatısı altında yer alan ve çiftçilerimize avantajlı alışveriş fırsatları sunan birçok yetkili satış noktası canlı hayvan satışı işlemleri için yanınızda. Türkiye’nin dört bir yanında yer alan canlı hayvan satışı yapan Tarfin yetkili satış noktaları, Kayseri, Bursa, Konya, Kahramanmaraş, Ardahan, Erzurum, Ağrı, İzmir, Kars ve Afyonkarahisar’da yer alıyor. İç Anadolu, Marmara, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Ege Bölgelerimizde bulunan satış noktalarımız arasından size en yakın olanı seçerek bilgi alabilir, canlı hayvan alımlarınız için Tarfin avantajlarını deneyimleyebilirsiniz. Üstelik daha önce Tarfin ile girdi alışverişi yapmanız veya kıdemli bir Tarfin çiftçisi olmanıza gerek yok, bilgi alarak hemen Tarfin’e katılabilir ve canlı hayvan alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. 

Tarfin ile canlı hayvan satışı yapan yetkili satış noktalarımız arasında Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bulunan Özkarslıoğlu Gübre bulunuyor. Kayseri ilimizdeki bir diğer canlı hayvan satışı yapan Tarfin yetkili satış noktamız ise Bünyan ilçesindeki Özsüt Gıda oluyor. Bursa ilimizde Yenişehir ilçesinde yer alan Emre Tarım, Konya’nın Karatay ilçesinde faaliyet gösteren Köklü Yemcilik, Karaman Dulkadiroğlu’nda yer alan Eşref Şekerli de canlı hayvan satışı için başvurabileceğiniz Tarfin yetkili satış noktalarından bazıları. Onları, Ardahan Göle’deki Furkan Gıda Zahire, Erzurum Yakutiye’de bulunan Yüksel Ticaret, Ağrı Merkez’de çiftçilerimizin ihtiyaçlarına yanıt veren Yeni Dünya Tarım takip ediyor. Bunun yanında Ege Bölgesi’ndeki çiftçilerimizin tercih edebileceği İzmir Ödemiş’teki Altın Birlik Tarım Ödemiş, Kars Merkez’de konumlanan Köysüt Ürünleri, Özsever Ticaret, Kars Yağız Hayvancılık ve Cantürk Hayvancılık firmaları takip ediyor. Ayrıca Kars’ın Arpaçay ilçesinde bulunan Öztürk Zahirecilik, Konya Ereğli’de yer alan Protech Yatırım ve Afyonkarahisar Sandıklı’da çiftçilerimizin gereksinimlerine yanıt oluşturan Zeybek Ticaret yine canlı hayvan satışı için başvurabileceğiniz Tarfin yetkili satış noktaları listesinde kendine yer buluyor. 

Canlı Hayvan Satışı Yapan Tarfin Yetkili Satış Noktaları

Tarfin ile canlı hayvan satışı yapan yetkili satış noktalarının hepsi, aynı zamanda Tarfin hakkında bilgi alabileceğiniz ve Tarfin başvurusunda bulunabileceğiniz birer merkez. Canlı hayvan satışı ağını her geçen gün genişleten Tarfin ile ilgili daha detaylı bilgi için siz de yetkili satış noktalarını ziyaret edebilir, canlı hayvan ticareti, ödeme seçenekleri ve alışveriş avantajları hakkında merkezlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. 

Canlı Hayvan Satışı Hakkında Genel Bilgiler 

Ülkemizde yapılan canlı hayvan satışı, yalnızca yetkilendirilmiş yerler aracılığıyla gerçekleştirilebiliyor. 24.12.2011 tarihi ile kayıtlara geçen, 28152 sayılı Resmi Gazete’de yer alan “Hayvan Satış Yerlerinin Ruhsatlandırılma ve Denetleme Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” çerçevesinde ruhsatlandırılan bu alanlar arasında ruhsatlı hayvan pazarları, hayvan borsası ve toplama satış merkezleri bulunuyor. (Kaynak) 2023 yılında yayımlanan Tarım Bakanlığı verilerine göre, 60 ilimizde toplam 134 hayvan pazarı, 17 ilde toplam 21 hayvan borsası, 1 ilde 1 adet hayvan toplama ve satış merkezi ve toplamda 67 ilde, 156 satış merkezi yer alıyor. 14 ilde ise herhangi bir ruhsatlı hayvan satış alanı yer almıyor.  

Canlı Hayvan Satışı için Tarfin 

5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'na göre, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların alışverişlerinde hayvan pasaportu veya koyun ve keçi türü hayvanlara ait nakil belgesi beyanı zorunlu tutuluyor. İl dışı hayvan satışları için il ve ilçe tarım müdürlükleri tarafından beyan edilen belgelere istinaden “Veteriner Sağlık Raporu” düzenleniyor. (Kaynak Sinop İl Tarım ve Orman Müdürlüğü) Canlı hayvan satışı ve alışı sırasında evrakların mutlaka tarım müdürlüklerine bildirilmesi, yetiştiricilerin sorumluluğunda oluyor. Bildirim yapılmadan gerçekleştirilen işlemlere idari para cezası uygulanıyor. Canlı hayvan alım satım işlerinde alıcı ve satıcının kimlik bilgileri alınıyor. Bu bilgiler arasında “Ad, soyad, TC kimlik numarası ve imzalar” bulunuyor. Büyükbaşlar için hayvan pasaportu ibrazı zorunlu kılınırken, küçükbaş hayvanlar için nakil belgesinin ilgili bölümlere yazılması ve 30 gün içinde müdürlüklere belgelendirilmesi şart koşuluyor. İlgili evrakların ibraz edilmemesi durumunda satılan hayvanın başka bir şehirde tespiti para cezası kesiliyor. 

Canlı Hayvan Satışı için Tarfin 

Siz de canlı hayvan alımı için Tarfin yetkili satış noktaları ile iletişime geçmek için daha fazla beklemeyin. Türkiye’nin farklı köşelerinde çiftçimize destek için görev alan yetkili satış noktalarına danışın, bilgi alın ve avantajlı tarımsal alışverişe hemen başlayın. 

Canlı hayvan satışı için Tarfin yetkili satış noktalarının tam listesi sizlerle: 

Canlı hayvan satışı hizmeti ile çiftçilerimize avantaj sunan yetkili satış noktalarımızın açık adres, telefon ve yetkili isim bilgilerine yetkili satış noktaları sayfalarından ulaşabilirsiniz. 

Besi veya süt inekleri ihtiyaçlarınız için tercih edebileceğiniz sistem sayesinde, tüm yasal süreçlere uygun, veteriner kontrolünden geçmiş, pasaport ve taşıma belgesi bulunan, güvenilir büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar bulabilir, alışverişlerinizi güvenle tamamlayabilirsiniz. Hem yerli hem de ithal canlı hayvanları bulabileceğiniz noktalarımızda, dilediğiniz her konuda alanında uzman yetkililerimizden bilgi alabilirsiniz. Üstelik Tarfin avantajları ile 12 aya varan ödeme seçenekleri de Tarfin yetkili satış noktalarında sizleri bekliyor. Ayrıcalıklar ile dolu Tarfin sistemi ve canlı hayvan satışı hizmeti hakkında detaylı bilgin almak için size en yakın adresi ziyaret edebilir veya Tarfin destek ekibini arayabilirsiniz. 

*: Canlı hayvan satışı yalnızca belirtilen Tarfin yetkili satış noktalarımız ve stoklar ile sınırlıdır. Listemiz çalışmalarımız neticesinde sık sık güncellenmektedir. Bölgenize en yakın canlı hayvan satış noktasına ulaşarak besi ve süt ineği ihtiyaçlarınız için Tarfin’i tercih edebilirsiniz.

share

Benzer Haberler

Akkaraman Koyunu Nedir? Özellikleri Nelerdir?
22.05.2022
Akkaraman Koyunu Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Et ve süt verimi sunan Akkaraman koyunu, ülkemizin yerli koyun ırklarından biridir. Akkaraman koyunu nedir, özellikleri nelerdir hemen öğrenmek için tıklayınız.

Devamını oku
Ayçiçek Tarımı Nasıl Yapılır?
31.01.2021
Ayçiçek Tarımı Nasıl Yapılır? Ayçiçek Yetiştiriciliği

Ayçiçek tarımı nasıl yapılır, ayçiçek yetiştiriciliği konusunda nelere dikkat edilmelidir Tarfin sizler için paylaşıyor. Ayçiçek üreticiliği hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Devamını oku
Motorlu Testere Nasıl Kullanılır? Nasıl Seçilir?
10.01.2022
Motorlu Testere Nasıl Kullanılır? Nasıl Seçilir?

Motorlu testere çiftçilerimiz tarafından sıklıkla kullanılıyor. Motorlu testere nasıl kullanılır, çeşitleri nelerdir hemen öğrenebilirsiniz.

Devamını oku