taboola

Tarfin Akdeniz Bölgesi'nde

Tarfin Akdeniz Bölgesi'nde 25.02.2021

Tarfin, bereketli topraklarımızın geleceği için tarıma ve hayvancılığa destek olmaya devam ediyor, Akdeniz Bölgesi’ndeki yeni satış noktalarıyla çiftçilerimize güç veriyor.

Tarfin, Türkiye’nin dört bir yanındaki 300’ü aşkın satış noktasına her geçen gün yenilerini ekliyor. Adana, Mersin ve Antalya’da bünyesine kattığı yeni satış noktalarıyla çiftçilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye’nin tüm bölgelerinde çiftçilerimizin avantajlı alışveriş yapabilmesi için çalışmalarına durmadan devam eden Tarfin, tarım ve hayvancılığın önemli bir geçim kaynağı olduğu Akdeniz’de de üretime katkı sağlıyor. Geleceğin finans modeliyle çiftçilerimizin yüzünü güldürüyor. 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Akdenizli Çiftçilerimize Tarfin Gücü!

Akdeniz Bölgesi besi geliştiriciliği önemi ve tarım alanlarındaki bereketiyle ülkemiz için değer üretiyor. Sıcak iklimi ile buğday, pamuk, mısır, ayçiçeği, can erik, biber, ceviz, şeftali, elma, kayısı, fasulye, Antep fıstığı, yer fıstığı, limon, kiraz, portakal, erik, soya üretiminde öncü olan bölgede, yüksek kaliteli üretim sayesinde standartlar yükseliyor. Tarfin, hem açık tarımın hem de seracılığın en önemli merkezlerinden olan Adana, Mersin ve Antalya şehirlerinde çiftçilerimizin desteği oluyor. 

Çiftçilerimize ürüne göre değişiklik gösteren, 12 aya varan vadeli ödeme avantajı sağlıyor. “Şimdi al, hasatta öde” sistemiyle tarımda geleneksel finansal modele alternatif olan Tarfin, tarıma hayat veriyor. Çiftçilerimiz parçalı alışverişlerinde, evraklarla uğraşmadan kolaylıkla işlem gerçekleştiriyor. 

Tarım girdilerinde avantajlı alışveriş imkanı yaratan Tarfin Mobil, özel fırsatlar vadediyor. Tarfin Mobil üzerinden tarım girdilerinin fiyatları tek tek karşılaştırılıyor, en karlı alışverişler gerçekleştiriliyor. Daha uygun fiyatlarla alınan tarım girdileri; gübreler, fideler, tohumlar çiftçilerimizin yüzünü güldürüyor. 

Toprağımıza, çiftçilerimize güç veren Tarfin, Akdeniz’in bereketine bereket katarak yarınlar için umut veriyor. İhtiyaçlar ertelenmeden alınıyor, topraklarda artan verim ülkemiz için kazanç anlamına geliyor. 

Akdenizli Çiftçilerimize Tarfin Gücü!

Akdeniz’de Besi ve Süt Hayvancılığına Destek 

Tarfin, Akdeniz’deki besi ve süt hayvancılığı ile uğraşan çiftçilerimize destek getiriyor. Çiftçilerimiz Tarfin’den seçtikleri marka ve ürünleri, seçtikleri tarihte ödeme avantajını yakalıyor. Böylece  kısa vade derdi olmadan rahat bir nefes alıyor. Hayvanlar, ara vermek zorunda kalmadan, aynı yemi düzenli olarak yemeye devam ediyor. Hayvancılarımız güçlenirken hayvanlarımız huzurla yetiştirilebiliyor. 

Hem süt hem de yemde özel fırsatlar sunan Tarfin’de besi geliştiricilerine özel Kurban Bayramı döneminde ödeme alternatifi veriliyor. İster Kurban döneminde ister peşin ister 12 ay vadeli alışveriş seçenekleri, hayvancılıkla geçim sağlayanların ödeme sorununa çözüm üretiyor. Avantajlı alışveriş, besi ve süt hayvancılığı sektöründe Tarfin desteği anlamına geliyor. 

Üstelik Tarfin Mobil üzerinden seçtiğiniz ürünler için satış noktalarına başvuru yapmanız ve ürünlerinizi hemen teslim almanız mümkün. İhtiyaçlarınızı ertelemeden alın, hasat/kurban dönemlerinde, 12 aya varan vade seçenekleriyle ödeyin. Farklı hayvancılık alanları için farklı üretim döngülerine uygun seçenekleri inceleyerek seçiminizi yapabilir, sizin için en avantajlı ödeme imkanlarını değerlendirebilirsiniz. 

Tarfin Akdeniz Satış Noktaları 

Çukurova’nın bereketli topraklarına ev sahipliği yapan, Türkiye’nin tarım cenneti Adana’dan, Toros’ların gölgesindeki yaylalarıyla Akdeniz’e değer katan Mersin’e kadar Akdeniz Bölgesi’nin tarım ve hayvancılık başkentlerinde Tarfin satış noktaları yer alıyor. Tarfin, çok yakında Kahramanmaraş ve Hatay illerinde hizmet vermeye başlayacak yeni satış noktalarıyla, Akdeniz Bölgesi’nde ulaşılabilirliğini artırmayı hedefliyor. 

Tarfin Akdeniz satış noktaları listesine hemen ulaşabilir, hemen iletişime geçebilirsiniz. Satış noktaları listesini sık sık kontrol ederek genişleyen Tarfin ağından haberdar olabilir, avantajlı alışverişi size en yakın satış noktası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 

2017 yılından bu yana faaliyet gösteren, Türkiye’nin yerli uygulaması Tarfin Mobil ile güvenle yarınlara yatırım yapabilir, tarıma ve hayvancılığa emek verebilirsiniz. 

share

Benzer Haberler

Tarfin’den 2022-2023 tarım sezonunun ilk VDMK ihracı
19.10.2022
Tarfin’den 2022-2023 tarım sezonunun ilk VDMK ihracı

Tarfin’den 2022-2023 tarım sezonunun ilk VDMK ihracı hakkında merak ettiğiniz bütün detaylara bu yazımızda ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.

Devamını oku
Mandalina Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
04.04.2024
Mandalina Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Mandalina yetiştiriciliği için iklim ve toprak bilgileri, verim için dikkat edilmesi gerekenler yazımızda yer alıyor. Mandalina yetiştiriciliği bilgilerini hemen öğrenin.

Devamını oku
Helmint Nedir? Helmint Enfeksiyon Belirtileri ve Tedavisi
23.10.2021
Helmint Nedir? Helmint Enfeksiyon Belirtileri ve Tedavisi

Helmint, solucan şeklinde olan ve canlı vücudunda parazit olarak varlık gösteren canlılara deniyor. Helmint enfeksiyonlar hakkında bilgi için tıklayın.

Devamını oku