taboola

Sıkça Sorulan Sorular: Gelir Korumalı Pakete Nasıl Başvurabilirim?

Sıkça Sorulan Sorular: Gelir Korumalı Pakete Nasıl Başvurabilirim? 11.10.2023

Çiftçilerimizin güvenilir yol arkadaşı olan Tarfin’in üretime avantaj katan kolaylıkları arasında Gelir Korumalı Paket de var! Siz de Gelir Korumalı Paket’in ekonomik değişimlere karşı koruma sağlayan özelliklerinden faydalanabilirsiniz, atmanız gereken yalnızca birkaç adım var.

İşte Adım Adım Gelir Korumalı Paket Başvurusu: 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.
  • Şimdi sıra Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce Tarfin satış noktasından birine ulaşmakta! Seçtiğiniz Tarfin yetkili satış noktasına giderek buğday karşılığı alışveriş yapmak istediğinizi belirtebilirsiniz. 
  • Konuda eğitimli yetkili satış noktamızın desteği ile sadece dakikalar içinde başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Ardından onaylanan siparişinizin Gelir Korumalı Paket uyarınca buğday tonajı ile hesaplanan tutarını sözleşmenizde görebilirsiniz. 
  • Girdi siparişlerinizi seçtiğiniz yetkili satış noktası aracılığıyla teslim alarak üretime hız kazandırmak alışverişin son adımı. 

Artık Gelir Korumalı Paket’in konforuyla ekim ile hasat zamanı arasındaki ekonomik dalgalanmayı dert etmeniz gerekmiyor. Kurulduğu günden bu yana toprağımıza bereket katan Tarfin ile yüzü gülen binlerce çiftçimizden biri olabilir, ödeme zamanı ekonomik dalgalanmalara karşı endişe duymadan yine buğday tonajı üzerinden hesaplanan ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Tavan fiyat uygulaması sayesinde kayıp yaşama olasılığınız olmadan üretime odaklanabilirsiniz. Siz de detaylı bilgi almak isterseniz, hemen formu doldurabilirsiniz. Forma şimdi ulaşmak için tıklayınız.

Tüm sorularınız için çiftçilerimize hizmet için hazır olan Tarfin Çiftçi Destek Hattı’nı arayabilirsiniz. 0850 346 8182 numaralı destek hattına tüm sorularınızı Tarfin satış temsilcisine iletebilir, net yanıtlar alarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz. 

share

Benzer Haberler

Çit Budama Makinesi Nasıl Çalışır? Nasıl Kullanılır?
31.01.2022
Çit Budama Makinesi Nasıl Çalışır? Nasıl Kullanılır?

Çit budama makinesi nasıl kullanılır merak ediyor musunuz? Çit budama makinesi nasıl çalışır ve kullanılır hemen öğrenin!

Devamını oku
Organik Gübreler ve Önemi
01.02.2024
Organik Gübreler ve Önemi

Organik gübreler toprağın verimliliğinin devamı için önemli rol oynuyor. Siz de organik gübre nedir, nasıl kullanılır öğrenerek toprağı zenginleştirebilirsiniz.

Devamını oku
Lahana Kelebeği Nedir? Lahana Kelebeği İlacı ve Mücadelesi
10.02.2023
Lahana Kelebeği Nedir? Lahana Kelebeği İlacı ve Mücadelesi

Lahanagiller için önemli zararlılardan biri lahana kelebeği. Her ne kadar zor olsa da lahana kelebeği ilacı ile zararlı mücadelesi mümkün. Detayları hemen öğrenin!

Devamını oku