taboola

Tarfin Yeni Satış Noktaları ile Ege Bölgesi’nde Hizmet Vermeye Başladı...

Tarfin şimdi Ege'de 14.09.2020

Yeni tarım sezonunun başlaması ile birlikte Tarfin, Ege Bölgesi’nde başta İzmir, Manisa olmak üzere birçok ilde yeni satış noktaları ile hizmet vermeye başladı. 2017 yılından itibaren faaliyet gösterdiği İç Anadolu ve Marmara bölgelerinden sonra şimdi Ege Bölgesi’nde çiftçilerimizin üretimine destek vermeyi hedefliyor.

Tarfin Ege’de hangi ürünlere destek sağlayacak?
Çiftçiye seçtiği üründe ve markada hasat vadeli ödeme kolaylığı sunan Tarfin, Ege’deki çiftçilere hem tarla bitkileri hem de sebze-meyve üretimi konusunda destek sağlayacak. Başvuru sırasında ektiği ürünü belirtecek olan çiftçiler, ürünlerin hasat dönemine göre ödeme tarihlerini kendileri belirleyebilecekler.

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Türkiye’de tarımı desteklemek için yola çıkan Tarfin; iklimin, toprak koşullarının ve ulaşım kolaylıklarının elverişli olması sebebiyle üretimin de çeşitli olduğu Ege Bölgesi’nde zeytin, üzüm, incir, pamuk, turunçgil, çeltik çiftçilerine de destek sağlamayı planlamaktadır. Türkiye zeytin üretiminin %48’ini, üzüm üretiminin %40’ını, incirin %82’sini, pamuğun ise %42’sini Ege Bölgesi’nden sağlanmaktadır.* Sadece bu üretimlerle de sınırlı kalmayarak Ege’nin biraz daha batısına doğru gidildikçe buğday, arpa ve mısır üretimi de yoğunlaşmaktadır. Özellikle Afyon ve Denizli’de buğday üretimi oldukça yoğun olarak gerçekleştirilmektedir. Tarfin bölgedeki çiftçilere kefil ve ipotek olmadan  tohum, fide, gübre gibi alışverişleri için hasat vadeli alışveriş imkanı sunacaktır.

Çiftçiler isterlerse yetkili Tarfin satış noktasından işlemlerini tamamlayacak, dilerlerse Tarfin Mobil üzerinden başvurularını yaparak, ürünlerini seçtikleri satış noktasından hemen teslim alabilecekler. 

Hayvancılık ile uğraşan çiftçiler için farklı ödeme kolaylıkları Tarfin’de...
Tarımın bir hayli gelişmiş olduğu ve önemli bir geçim kaynağı olduğu Ege bölgesinde hayvancılık da gelişmiştir. Kıyı kesiminde kıl keçisi, tiftik keçisi ve koyun, iç kesimlerde ise sığır ve manda besiciliğinin yaygın olduğu bölgede Tarfin, farklı hayvancılık alanları için farklı üretim döngülerine uygun seçenekler sunmaktadır.  Hayvancılık ile uğraşan çiftçiler Tarfin’den süt yeminde 4 ay, kuzu yeminde 6 ay, besi yeminde ise 12 aya varan seçeneklerden faydalanabilirler.

Ege’deki Yetkili Tarfin Satış Noktaları
Manisa’da Ayçelik Tarım, Aydın’da Altın Süt, İzmir’de Sözler Tarım ile çiftçiler ile buluşan Tarfin’in Ege Bölgesi’ndeki tüm satış noktalarının listesine buradan ulaşabilirsiniz. 

https://www.tarfin.com/satis-noktalari

share

Benzer Haberler

Toprak Nasıl Oluşur?
20.12.2021
Toprak Nasıl Oluşur?

Toprak oluşumu uzun zaman alan farklı süreçlerin toplamından meydana geliyor. Toprak oluşumunda etkili faktörleri keşfedin.

Devamını oku
Mantar Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
28.06.2022
Mantar Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Mantar yetiştiriciliği kompost yapımı ile başlanıyor. Mantar nasıl yetiştirilir, kompost nasıl yapılır hemen öğrenebilirsiniz.

Devamını oku
Australorp Tavuk Nedir? Özellikleri Nelerdir?
29.04.2022
Australorp Tavuk Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Australorp tavuklar, hijyen koşullarında muhafaza edildiğinde yüksek verim sunuyor. Australorp tavuk cinsi hakkında detaylı bilgiye Tarfin Blog aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Devamını oku