Ofițer de Credit

Căutăm un specialist eficient, energic, analitic și comunicativ în cadrul companiei Tarfin, lider în sectorul tehnologiilor agricole (agri fintech).

DE CE TARFIN?

Tarfin este cea mai inovatoare platformă de aprovizionare cu inputuri agricole din Turcia. Cu algoritmii de evaluare a riscului de tip machine learning pe care i-a dezvoltat, cu aplicația sa mobilă și cu parteneriat cu peste 700 de dealeri, vinde cele mai accesibile produse clienților fermieri cu oportunități rezonabile de maturitate.

Suntem prima platformă digitală care utilizează algoritmi ML pentru a oferi fermierilor termene de plată extinse instantaneu, suntem prima companie financiară care oferă securitate garantată de active în Turcia și prima companie fintech care a colaborat cu Biroul de Credit din aceeași țară pentru partajarea datelor în agricultură.

Pentru noul nostru birou din Romania, recrutăm un Ofițer de Credit. Căutăm un coechipier care dorește să facă parte dintr-o echipă foarte dinamică și în creștere rapidă.

Calificări generale:

Descrierea postului:

Evaluarea cererilor fermierilor care doresc să achiziționeze inputuri agricole pe platforma Tarfin și decizia de creditare.

Gestionarea procesului de solicitare a vânzărilor forward la punctele de vânzare contractate ale Tarfin.

Dezvoltarea și perfecționarea modelului de scoring al agricultorilor cu echipa de data science.