taboola

Tarfin Direkt ile Sermayeye Gerek Olmadan Ürün Gamınızı Genişletin!

Tarfin Direkt ile Sermayeye Gerek Olmadan Ürün Gamınızı Genişletin! 30.06.2021

Tarım ürünlerindeki marka yelpazenizi genişletmek, bayiliğiniz olmasa bile farklı markaların en iyi ürünlerini çiftçilerimizle buluşturmak ister misiniz? Tarfin Tarım, yeni iş modeli Tarfin Direkt ile tarım bayilerinin işlerini büyütmesine katkı sağlıyor. Hem çiftçilerimize hem de bayilerimize avantajlar sunan Tarfin Direkt, yeni nesil tedarik modeliyle tarım alışverişlerine yepyeni bir anlayış getiriyor. Daha çok mutlu çiftçi, daha çok kazanan satış noktaları, daha hızlı alışveriş ve daha güvenli tedarik zinciri için adresiniz belli: Tarfin… Siz de Tarfin Direkt’i daha yakından tanımak ister misiniz? 

Tarfin Direkt Nedir? 

Tarfin direkt ile bayiliğiniz olsun ya da olmasın, birçok markanın ürünlerine satış noktanızda yer verebilirsiniz. Kazandıran Stok Paketi adı verilen uygulama ile yola çıkan Tarfin Direkt, ücretsiz üyelik sistemiyle çalışıyor. Bayiler, üye olduktan sonra; gübre, yem, tohum gibi istedikleri tarım girdisini kolaylıkla sipariş veriyor. Nakit olmadan, banka kredisine gerek kalmadan verilen siparişler, hızla bayilere ulaşıyor. 

Hemen uygulamayı indir, fiyatları karşılaştır.

Tarımsal ihtiyaçlar için en kaliteli ürünler ve avantajlı fiyatlar sunan markaları bir araya getiren Tarfin Direkt ile sermayeniz cebinizde kalarak ürün gamınızı kolaylıkla genişletebilirsiniz. Yatırımlarınızı işinizi büyütmek için kullanabilir, rekabetçi fiyatların sağladığı avantajlarla, çiftçilerimizin alışverişlerinden daha memnun ayrılmasını sağlayabilirsiniz. En yenilikçi ürünleri raflarınıza taşıyarak daha çok alışveriş imkanı yaratabilir, satışlarınızı artırırken her siparişten kar elde edebilirsiniz. 

Tarfin Direkt Nedir? 

Tarfin Direkt’ten Alın, Tarfin Mobil ile Satın 

Tarfin Direkt avantajlarıyla aldığınız ürünleri, çiftçilerimize Tarfin Mobil uygulaması üzerinden sunarak, peşin, vadeli veya kredi kartıyla alışveriş opsiyonları sunabilirsiniz. Özel ödeme yöntemlerinden ihtiyaçlarına uygun olanı seçen çiftçilerimiz alışveriş yaptıkça siz de Tarfin’den karınızı alabilirsiniz. Daha çok ürün, daha çok müşteri ve daha karlı satış imkanları sunan Tarfin, tedarikten satışa dek her adımda bayilerinin yanında olmayı sürdürüyor. Güvenli tedarik ve satış sistemleriyle tarım alışverişlerinin her adıma şimdi Tarfin imzası atılıyor. 

Tarfin Direkt’ten Nasıl Ürün Alabilirsiniz? 

Tarfin Direkt’ten alışveriş yapmak için takip etmeniz gereken birkaç kolay adım bulunuyor: 

  • Öncelikle Tarfin Direkt sistemine ücretsiz üye olmak ve ayrıcalıklı Yetkili Satış Noktası titrini elde edebilmek için Tarfin’e başvurmalısınız. 
  • Ardından tohumdan yeme, gübreye dek ihtiyacınız olan, bayinizde sunmak istediğiniz ürünleri, markaları seçerek siparişinizi oluşturmalısınız. 
  • Deponuza teslim edilen ürünleri güvenle çiftçilerinize sunabilirsiniz. 
  • Tarfin sistemi üzerinden aldığınız ürünleri, Tarfin’e özel avantajlarla; peşin, kredi kartı veya vadeli ödeme alternatiflerini sunarak satabilirsiniz. 
  • Alışverişler sonrası, sattığınız ürünlerin karını Tarfin’den alabilir, kazançlı çıkabilirsiniz. 
Tarfin Direkt’ten Alın, Tarfin Mobil ile Satın 

Tarfin Direkt’in Avantajları 

  • Tarfin Direkt, avantajlı stok yönetimi imkanı sunuyor. Deponuza kadar gelen, seçtiğiniz ürünlerin stoklarını Tarfin uygulaması üzerinden kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. 
  • Tarfin sisteminde, çiftçilerimize peşin, vadeli veya kredi kartı ile ödeme yapma imkanı sunabilirsiniz. 
  • En iyi markaların en yeni ve kaliteli ürünlerini sermaye gerektirmeden mağazanızda sunabilirsiniz. 
  • Tarfin Mobil üzerinden kolaylıkla güncel fiyat karşılaştırması yapabilir, en uygun fiyatı bulabilirsiniz. 
  • Kolay sipariş alabilir, yeni ürün gerektiğinde Tarfin Direkt üzerinden kolaylıkla tarımsal girdi tedariği sağlayabilirsiniz. 
  • Alışveriş sonrasında anında kazanç elde edebilir, Tarfin güvencesiyle karınızı hemen alabilirsiniz. 

Tarfin ile çalışan satış noktaları, her geçen gün gücüne güç katıyor. Güven veren yenilikçi sistemi, kullanıcı dostu kolay arayüzü, çiftçilerimize dost ipoteksiz, kredisiz alışveriş seçenekleri ile Tarfin, hem satış noktalarımızın hem de toprağa emek veren çiftçilerimizin yüzünü güldürüyor. 50 şehirde, 200 farklı ürün ve 500’ü aşkın satış noktasıyla Tarfin sizinle. Siz de  Tarfin Direkt ile yeni ürünlere kolayca ulaşabilir, daha uygun maliyetlerle satışlarınızı artırabilirsiniz. 

share

Benzer Haberler

Fiğ Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?
28.07.2022
Fiğ Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır?

Fiğ yetiştiriciliği tohumla gerçekleştiriliyor. Farklı fiğ çeşitleri için fiğ yetiştiriciliği nasıl yapılır yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Devamını oku
Gübre Kırma Makinesi Nedir ve Nasıl Kullanılır?
27.03.2022
Gübre Kırma Makinesi Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Gübre kırma makinesi, toprağın gübrelenmesini, gübre hazırlanmasını pratikleştiriyor. Gübre kırma makinesi hakkında bilgiler için hemen tıklayın.

Devamını oku
Arpa Borsası - Arpa Fiyatları
30.06.2021
Arpa Borsası - Arpa Fiyatları

Arpa borsası nasıl belirleniyor, arpa fiyatları dünya piyasalarında nasıl değişiyor. Siz de arpa fiyatlarının detaylarını Tarfin Blog'dan okuyabilirsiniz.

Devamını oku